Παντρεμένος στα… νύχια κυρίας της showbiz! Η ροζ παγίδα με πικάντικες φωτογραφίες και οι εκβιασμοί

Must Read

Διάσημη που πρωταγωνιστεί σε μια υπόθεση βαμμένη με αίμα, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο και έχει εξελιχθεί σε δικαστικό θρίλερ με αγωγές χιλιάδων ευρώ και συγκλονιστικές αποκαλύψεις, έχει μεταμορφωθεί σε ένα αδίστακτο θηλυκό που έχει βαλθεί, όπως αποκαλύπτει η «Espresso» μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά λαγωνικoύ της εφημερίδας, να παγιδεύσει στα νύχια της παντρεμένο επιχειρηματία, αδιαφορώντας με κυνικό τρόπο για το αν θα κλείσει ένα σπίτι!

Πίσω από τις ανέμελες φωτογραφίες της στο Instagram και τις κατά καιρούς αναρτήσεις (άλλοτε είναι δακρύβρεχτες για ό,τι της έχει συμβεί και άλλοτε έχουν πινελιές αισιοδοξίας, γράφοντας ότι έχει αφήσει πίσω τον εφιάλτη που τη στοίχειωνε για καιρό) κρύβεται μια γυναίκα-αράχνη, έτοιμη να παγιδεύσει στον ιστό της τον άντρα τον οποίο πολιορκεί και έχει στήσει τα «ροζ» δολώματά της, προκειμένου εκείνος να μαγευτεί από τα κάλλη της και να μεταμορφωθεί σε υποχείριό της. Εδώ, λοιπόν, και λίγο καιρό στα παρασκήνια της εγχώριας showbiz εκτυλίσσεται μια απίστευτη υπόθεση, την οποία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso»!

Μια υπόθεση με «ροζ» φωτογραφικό υλικό (είναι της μόδας τώρα τελευταία) και καυτά μηνύματα. Το άγριο θηλυκό, που εξαιτίας της περιπέτειάς της βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, έχει βαλθεί να παγιδεύσει τον άντρα με το γερό πορτοφόλι. Το σχέδιό της το γνωρίζουν ελάχιστοι. Ανάμεσά τους και άνθρωπος που ανήκει στο στενό περιβάλλον του επιχειρηματία και γνωρίζει έπειτα από εξομολογήσεις του τελευταίου όλα όσα συμβαίνουν.

«Θα διαλυθεί ένα σπίτι, θα καταστραφεί ένας οικογενειάρχης που δεν έχει καταλάβει σε τι πάει να μπλεχτεί» ήταν τα λόγια του όταν ζήτησε -όπερ και εγένετο- να συναντηθεί με ρεπόρτερ της «Espresso». Στη συνάντησή του μαζί μας άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της απίστευτης ιστορίας. Εδώ και λίγο καιρό η κυρία της showbiz έχει βάλει στο μάτι τον επιχειρηματία. Προσπαθεί να τον σαγηνεύσει με τα κάλλη της. Το μεγάλο της όπλο είναι το κορμί της και το ξέρει καλά. Έχοντας πλευρίσει τον παντρεμένο με τον μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό, έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό της. Στην αρχή της γνωριμίας της (μέσω κοινής παρέας) με τον επιχειρηματία τού εξέφρασε το πόσο «κλικ» της έχει κάνει.

Την πάτησε μαζί της

Σύντομα προχώρησε σε μηνύματα όλο νόημα και μετά, έχοντας καταλάβει ότι ο επιχειρηματίας την έχει πατήσει μαζί της, άρχισε να του στέλνει προσωπικές της, σέξι και ημίγυμνες φωτογραφίες της. Πολύ πιο αποκαλυπτικές και πιπεράτες από αυτές που ανεβάζει στο Instagram. Εκείνος δεν άργησε να υποκύψει στον πειρασμό. Ξεμυαλισμένος όπως ήταν με τα κάλλη της, ένιωθε ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μια, το σπίτι και η οικογένειά του και, από την άλλη, ο «πειρασμός». Αρχίζοντας να χάνει το μυαλό του, εξομολογείται τα πάντα στον άνθρωπο που έκανε τις σχετικές αποκαλύψεις (στην πορεία) στην «Espresso».

Η ίδια, βλέποντας ότι το σχέδιο πήγε όπως το έχει στο μυαλό της, έβαλε σε εφαρμογή το επόμενο «πλάνο» της. Ως άλλη Μάρθα Βούρτση σε παλιές καλές ελληνικές ταινίες, άρχισε να του εξιστορεί πόσο της έχει στοιχίσει ψυχολογικά και οικονομικά η περιπέτεια με την οποία έγινε γνωστή στο πανελλήνιο. Οι πρώτες οικονομικές ενισχύσεις από την πλευρά του επιχειρηματία δεν άργησαν να έρθουν. Ενισχύσεις που έφτασαν και στα αυτιά του ανθρώπου από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία. Βλέπετε, ο οικογενειάρχης που έχει πέσει θύμα της, ένιωθε την ανάγκη να εξιστορήσει τα πάντα στον φίλο του, που έγινε (προκειμένου να τον σώσει από τα νύχια της) ο πληροφοριοδότης της «Espresso».

Ο άνθρωπος, όμως, από το περιβάλλον του επιχειρηματία, όπως μας εξομολογήθηκε, θεωρεί ότι το επόμενο βήμα της είναι οι εκβιασμοί προκειμένου να μη φτάσουν τα πάντα στα αυτιά και τα χέρια της γυναίκας του επιχειρηματία. Εκείνη, άλλωστε, είναι τόσο αδίστακτη που τίποτα δεν την εμποδίζει. Ξέροντας από την αρχή ότι είναι παντρεμένος, θα φτάσει το σατανικό σχέδιό της έως το τέλος! Ακόμη κι αν οι «βόμβες» των αποκαλύψεων ταρακουνήσουν συθέμελα την εγχώρια showbiz…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This