Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με «τσιμπήματα» για τον Alpha (video)

Must Read

Φαίνεται πως η αποχή από την TV και η ενασχόληση με την κηπουρική στο ησυχαστήριο στα Αχλα της Ανδρου, παρέα με τον Μάκη της καρδιάς της, της έκαναν καλό! Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πόσο ανανεωμένη έδειχνε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της από την ημέρα που αποχαιρέτησε (ύστερα από 30 χρόνια παρουσίας στη μικρή οθόνη) τους τηλεθεατές της μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, την οποία διοργανώνει γνωστή εταιρία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, και, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα φλας έπεσαν πάνω της! Φορώντας ένα λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μπλουζάκι και γόβες σε nude αποχρώσεις, η Μενεγάκη στα παρασκήνια της εκδήλωσης έβγαλε ειδήσεις, πετώντας και κάποιες σπόντες για τον Alpha!

Το… τσίγκλισμα

Oταν κάποιος… καλοθελητής, θέλοντας να τσιγκλίσει την υπέρλαμπρη παρουσιάστρια, της είπε ότι στην εκδήλωση δεν υπάρχει συνεργείο του Alpha (σ.σ.: συνεργείο υπήρχε, αλλά δεν ήταν όταν η Μενεγάκη έκανε δηλώσεις), εκείνη πέταξε τα καρφιά της λέγοντας: «Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει ούτε με στενοχωρεί»!

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, πως της αρέσει όταν ακούει ότι λείπει από τους τηλεθεατές, ενώ αποκάλυψε πως, αν και είναι εκτός τηλεόρασης, δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί προγράμματα! «Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Πάντα έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε διάφορα! Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Ολους τους είδα! Το βράδυ ομολογώ ότι βλέπω μόνο “Αγριες μέλισσες”» ανέφερε η Μενεγάκη μπροστά στις κάμερες! Αναφορικά με την παρουσία της στην εκδήλωση, τόνισε χαρακτηριστικά: «Εχουμε καταφέρει στην Ελλάδα να αφυπνίσουμε τις γυναίκες να θυμούνται να κάνουν τις εξετάσεις που πρέπει. Με κάνει περήφανη και με κάνει να συγκινούμαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This