Κυριακή 20/6/2021

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών κατά της Έλενας Χριστοπούλου της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (video)

Η δικαστική κόντρα μεταξύ του Πάνου Καλλίτση και της Έλενας Χριστοπούλου συνεχίζεται. Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών και κατά της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η κριτής του «My Style Rocks» Έλενα Χριστοπούλου, υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση, ωστόσο οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις καθώς βρίσκονται σε δικαστικό «πόλεμο».

Συγκεκριμένα το 2018 η Έλενα Χριστοπούλου, κατέθεσε αγωγή εναντίον του Πάνου Καλλίτση με την κατηγορία υπεξαίρεσης χρημάτων, κοσμημάτων, του προσωπικού της υπολογιστή και αξεσουάρ, τα οποία όπως ισχυριζόταν η ίδια, τα συγκεκριμένα πράγνατα τα είχε σπίτι του και δεν της τα έδινε.

Επίσης, την περίοδο των capital controls του έδωσε μετρητά 50.000 ευρώ κι ενώ του τα ζητούσε, δεν της τα έδωσε ποτέ. Γι’ αυτούς του λόγους η Έλενα Χριστοπούλου ζήτησε αποζημίωση 205.000 ευρώ.

Προς υπεράσπιση της κατέθεσαν οι φίλες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Ηλιάκη και ακόμη μία δημοσιογράφος.

Από τη μεριά του ο Πάνος Καλλίτσης, κατέθεσε μήνυση στις 4 αυτές γυναίκες, για απόπειρα απάτης, στο πλαίσιο της ψευδούς αγωγής.

Μετά από δύο χρόνια, ξεκίνησε η ανάκριση για την ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη επί δικαστηρίω, που άσκησε ο Πάνος Καλλίτσης στην πρώην σύζυγό του και τις φίλες της.

Για τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπητός αναφέροντας πως οι κατηγορούμενες θα κληθούν από τον ανακριτή.

«Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης. Έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης στο δικαστήριο κατά της κυρίας Χριστοπούλου και των μαρτύρων που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα. Η απόπειρα απάτης διαπράχθηκε μέσω της άσκησης της ψευδούς αγωγής της κυρίας Χριστοπούλου και με συνεργούς τους μάρτυρες που κατέθεσαν ψευδή γεγονότα για να παραπλανήσουν το δικαστήριο.

Πλέον ο κύριος Καλλίτσης έχει καταθέσει στον ανακριτή και θα κληθούν οι κατηγορούμενοι για το συγκεκριμένο κακούργημα, θα απολογηθούν και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα παραπεμφθούν σε δίκη στο Εφετείο Κακουργημάτων»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ