Κυριακή 20/6/2021

Μάρω Λύτρα: Η στροφή στην καριέρα της και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα (video)

Η Μάρω Λύτρα μένει μόνιμα πλέον στον Καναδά με την οικογένειά της, είναι νοσοκόμα αλλά δεν αποκλείει το γεγονός να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Μάρω Λύτρα είχε γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό, από τη συμμετοχή της στο reality «Fame Story 2» την περίοδο 2003 με 2004. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της έζησε στο Μόντρεαλ του Καναδά μετά τη συμμετοχή της όμως στο παιχνίδι, αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα και έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Παρόλα αυτά η ίδια επέστρεψε στον Καναδά.

Η Μάρω Λύτρα βρέθηκε στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής «Love It» και έκανε δηλώσεις για την καθημερινότητα της στον Καναδά, την πανδημία του κορωνοϊού, την δουλειά της ως νοσοκόμα αλλά και την πιθανότητα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αναφορικά με την πανδημία η οποία καραδοκεί δήλωσε πως και στον Καναδά είναι επίφοβα τα πράγματα.

«Τα πράγματα εδώ είναι οκ. Έχουν ανοίξει ξανά όλα τα μαγαζιά, τα εστιατόρια, τα σχολεία… Όμως αρχίζουν και αυξάνονται τα κρούσματα και όλοι φοβόμαστε ότι θα ξανά κλειστούμε μέσα. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε χωρίς μάσκα. Παίρνουμε τα μέτρα μας αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα.

Ειλικρινά δεν θέλω να γυρίσω στην περίοδο που ήμασταν κλειδωμένοι μέσα, δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε και να ζήσουμε τη ζωή μας.»

Για την στροφή στην καριέρα της μίλησε η Μάρω Λύτρα η οποία πλέον εργάζεται ως νοσοκόμα.

«Είμαι νοσοκόμα, δεν είμαι όμως στην πρώτη γραμμή με τους αρρώστους στα νοσοκομεία. Δουλεύω σε χειρουργείο με πλαστικούς χειρουργούς και κλείνω τις τομές όταν τελειώσει η επέμβαση.»

Αναφορικά με την ενδεχόμενη επιστροφή της στην Ελλάδα η ίδια δεν αποκλείει τίποτα από τη ζωή.

«Αν θα γυρνούσα Ελλάδα… Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τίποτα. Ό,τι πίστευα ότι θα συμβεί στη ζωή μου, έγινε το αντίθετο. Εγώ ήθελα να πάω κάπου και η ζωή με πήγαινε αλλού.

Αυτή τη στιγμή τραγουδάω ξένα κομμάτια. Έχω τη ζωή μου, τη δουλειά μου και την οικογένειά μου εδώ. Θέλω να επικεντρωθώ στα αγγλικά τραγούδια και να δούμε τι θα γίνει με αυτό. Το νέο μου τραγούδι Soon είναι μια ερωτική μπαλάντα που γράφτηκε στην καραντίνα», εξομολογήθηκε η Μάρω Λύτρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ