Πέμπτη 17/6/2021

Ο Νίκος Αποστολόπουλος κατακεραυνώνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η κακομοίρα, αυτό το παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ»

Ο γνωστός σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος, συχνά έχει προκαλέσει συζητήσεις γύρω από τις δηλώσεις του.

Πρόσφατα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε», είχε αναφερθεί στα «φαντάσματα» που βλέπει.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει πως «εγώ βλέπω πράγματα. Η γυναίκα μου κυκλοφορεί πάρα πολύ εδώ πέρα, τη βλέπω. Και άλλα άτομα βλέπω να κυκλοφορούν… Δεν επικοινωνώ, τα βλέπω που περνάνε»

Μάλιστα πολλές φορές ο ίδιος έχει αναφερθεί και στα τηλεοπτικά δρόμενα, όντας αρκετά αιχμηρός με τις δηλώσεις του.

Αυτή τη φορά ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις παρουσιάστριες Ελένη Μενεγάκη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Ιωάννα Μαλέσκου και Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σου λείπει η Ελένη Μενεγάκη από την τηλεόραση;

Η φωνή μου είναι βροντερή και μπορεί ν’ ακουστεί και να μας ξανάρθει πίσω, αυτό.

Ποιο;

Αυτό… Μπορεί να μας ξανάρθει, σε παρακαλώ πολύ… Μην αναφέρεσαι, δεν ξέρεις, κακιά η ώρα, μπορεί να είναι η ώρα ανοικτή. Αυτή η Μαλέσκου, που λένε ότι κάνει τη Μενεγάκη, γιατί αν προσπαθούσε να κάνει αυτό, δεν θα την ήθελα με τίποτα. Αυτή μου αρέσει λίγο που την έχω δει. Η άλλη η κακομοίρα, που είναι και πατρινιά, αυτό το… παπί, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ.

Σε ποια αναφέρεσαι τώρα;

Αυτή τη… Minnie Duck, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έφυγε από το ένα κανάλι και την πήγαν σε άλλο, αυτή που έχει ένα μεγάλο στόμα. Πέρσι είχα πει ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνει εκπομπή μόνη της και πετάχτηκε αυτή … Γραμμένη, που την πήραν μαζί, η οποία τη θαύμαζε χρόνια, οπότε το… παπί και η Γραμμένη.

Αναφέρεσαι στην Αφροδίτη Γραμμέλη;

Γραμμέλη τη λένε; Μήπως επειδή την έχω εγώ… γραμμένη, νόμιζα ότι τη λένε έτσι, γι’ αυτό, δεν ξέρω…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ