Πέμπτη 17/6/2021

Τζούλια Νόβα: «Ο πρώην μου δεν με άφηνε καν να βγαίνω από το σπίτι. Ούτε στο μπαλκόνι» (video)

Μετά από 12 χρόνια σχέσης τίτλοι τέλους έπεσαν φέτος το καλοκαίρι για σχέση της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Pop Up, αναφέρθηκε σε αυτόν τον περιβόητο χωρισμό αλλά και το νέο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή της.

«Είμαι ήρεμα. Ετοιμάζομαι να πάω Όλυμπο. Θα ανέβω μέχρι την κορυφή. Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να το κάνω. Βρήκα την κατάλληλη παρέα και θα ανεβούμε όλοι μαζί. Για εμένα είναι μια πρόκληση.

Στην αρχή το καλοκαίρι ξεκίνησε δύσκολα. Μετά προσαρμόστηκα. Πήγα διακοπές με φίλες και φίλους. Ξεχάστηκα… Ειδικά στην αρχή ήμουν τρομερά ταραγμένη. Όσο να’ ναι ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Μιλάμε με τον πρώην σύντροφό μου. Οι σχέσεις μας είναι καλύτερες.»

Η Τζούλια Νόβα ωστόσο έχει αλλάξει σελίδα και δηλώνει χαρούμενη που ο πρώην της έχει προχωρήσει κι αυτό τη ζωή του.

«Κάτι υπάρχει στη ζωή μου αλλά δεν θέλω να συζητήσω ακόμα γι’ αυτό. Είναι νωρίς. Το να υπάρχει φλερτ στη ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογικό. Δεν θα έμενα στο ράφι στη ζωή μου, εφόσον ο προηγούμενος έχει προχωρήσει. Το πήρα πολύ θετικά γιατί δεν μου άρεσε να τον βλέπω λυπημένο. Θέλω να είναι χαρούμενος. Άνετα θα έβγαινα μαζί του και με τη σύντροφό του.» 

Για την πρώτη της σχέση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής αποκαλύπτοντας πως είχε περάσει δύσκολα λόγω της έντονης ζήλειας.

«Όταν ήμουν πολύ μικρή ζήλευα. Με έχουν ζηλέψει πάρα πολύ και έχουν προσπαθήσει πολύ να με περιορίσουν. Σκέψου το πρώτο μου αγόρι δεν με άφηνε καν να βγαίνω από το σπίτι. Όταν έλειπε δεν με άφηνε να βγαίνω στο μπαλκόνι. Όταν πήγαινε διακοπές το καλοκαίρι με τους γονείς του εγώ έμενα κλειδωμένη στο σπίτι. Ούτε στο μπαλκόνι»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ