Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου: «Μετάνιωσα που δεν έκανα ένα παιδί – Έχω κάνει 5 εκτρώσεις» (video)

«Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση…»

Must Read

Η χορεύτρια και ηθοποιός, Μαρία Ιωαννίδου, είχε ενώσει τη ζωή της με τα δεσμά του γάμου με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανό.  Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε εκμυστηρευτεί πως αφορμή της γνωριμίας τους ήταν το ζώδιό της καθώς είχε καλέσει στην εκπομπή του καλλιτέχνες με το ζώδιο του «Κριού», μέσα στους οποίους ήταν κι εκείνη. Οι δυο τους υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι.

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προέβη η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», όπου μίλησε για τις εκτρώσεις που έχει κάνει και για το πόσο μετάνιωσε που δεν έκανε ένα παιδί με τον Φρέντυ Γερμανό.

Η Μαρία Ιωαννίδου, πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», η οποία αναγκάστηκε να ακυρωθεί λόγου υψηλού κόστους. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής πως «πενθεί» γι’ αυτόν τον λόγο.

«Πενθώ κανονικά που ακυρώθηκε η παράσταση γιατί είναι από τις ακριβές. Αυτό σημαίνει ανεργία. Δεν ξέρω ούτε να πλέκω ούτε να κεντάω, υποφέρω στο σπίτι μου. Τι να κάνω; Να χορεύω μόνη μου; Να με βλέπει ο σκύλος μου;»

Όσον αφορά την τηλεόραση, την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο «Just th 2 of Us» αλλά και τη συμμετοχή της Ζωζώς Σαπουτζάκη στο μουσικοχορευτικό show η ίδια απάντησε πως «μου έχει πει ο κόσμος ότι θέλει να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Θα δεχόμουν πρόταση για κριτής στο J2US, αλλά δεν υπάρχει αξιοκρατία όπως παλιά. Η Ζωζώ θα είναι πολύ καλή.»

Στην ερώτηση αν έχει απωθημένα, η γνωστή ηθοποιός, χωρίς δεύτερη σκέψη δήλωσε:

«Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό.»

Τέλος αναφέρθηκε στην απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί. Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις.

Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση… Αν είναι δυνατόν! Προσπαθήσαμε με τον Φρέντυ με εξωσωματική και εκεί που πέτυχε, αρρώστησε… Δεν θέλει και η Ναταλία να κάνει ένα παιδί κι έτσι δεν συνεχίζεται το όνομα και η ιστορία»

https://www.youtube.com/watch?v=x1xp5zro6_0&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This