Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονίζει η Μαρία Ιωαννίδου: «Μετάνιωσα που δεν έκανα ένα παιδί – Έχω κάνει 5 εκτρώσεις» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση…»

Η χορεύτρια και ηθοποιός, Μαρία Ιωαννίδου, είχε ενώσει τη ζωή της με τα δεσμά του γάμου με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανό.  Σε παλιότερη συνέντευξη της είχε εκμυστηρευτεί πως αφορμή της γνωριμίας τους ήταν το ζώδιό της καθώς είχε καλέσει στην εκπομπή του καλλιτέχνες με το ζώδιο του «Κριού», μέσα στους οποίους ήταν κι εκείνη. Οι δυο τους υπήρξαν πολύ ερωτευμένοι.

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προέβη η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», όπου μίλησε για τις εκτρώσεις που έχει κάνει και για το πόσο μετάνιωσε που δεν έκανε ένα παιδί με τον Φρέντυ Γερμανό.

Η Μαρία Ιωαννίδου, πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές», η οποία αναγκάστηκε να ακυρωθεί λόγου υψηλού κόστους. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής πως «πενθεί» γι’ αυτόν τον λόγο.

«Πενθώ κανονικά που ακυρώθηκε η παράσταση γιατί είναι από τις ακριβές. Αυτό σημαίνει ανεργία. Δεν ξέρω ούτε να πλέκω ούτε να κεντάω, υποφέρω στο σπίτι μου. Τι να κάνω; Να χορεύω μόνη μου; Να με βλέπει ο σκύλος μου;»

Όσον αφορά την τηλεόραση, την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο «Just th 2 of Us» αλλά και τη συμμετοχή της Ζωζώς Σαπουτζάκη στο μουσικοχορευτικό show η ίδια απάντησε πως «μου έχει πει ο κόσμος ότι θέλει να με βλέπει συνέχεια στην τηλεόραση. Θα δεχόμουν πρόταση για κριτής στο J2US, αλλά δεν υπάρχει αξιοκρατία όπως παλιά. Η Ζωζώ θα είναι πολύ καλή.»

Στην ερώτηση αν έχει απωθημένα, η γνωστή ηθοποιός, χωρίς δεύτερη σκέψη δήλωσε:

«Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό.»

Τέλος αναφέρθηκε στην απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί.

«Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί. Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις.

Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση… Αν είναι δυνατόν! Προσπαθήσαμε με τον Φρέντυ με εξωσωματική και εκεί που πέτυχε, αρρώστησε… Δεν θέλει και η Ναταλία να κάνει ένα παιδί κι έτσι δεν συνεχίζεται το όνομα και η ιστορία»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ