Μάχη για τη ζωή του δίνει ο βιολιστής Ζήσης Κασιάρας – Βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ λόγω κορωνοϊού

Αρχικά εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, έπειτα από πέντε μέρες όλα ανατράπηκαν

Must Read

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο βιρτουόζος του βιολιού και συνεργάτης πολλών μεγάλων ονομάτων της πίστας Ζήσης Κασιάρας.

Η περιπέτεια της υγείας για τον πασίγνωστο μουσικό ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αρχικά εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, έπειτα από πέντε μέρες όλα ανατράπηκαν.

Η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα ο 53χρονος μουσικός να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου και παραμένει διασωληνωμένος δίνοντας τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τη ζωή του και όλοι, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, εύχονται να γίνει ένα θαύμα και να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 53χρονος, ο οποίος έχει καταγωγή από τα Γρεβενά και έχει χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών της νύχτας όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος κ.ά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This