Η Αλεξάνδρα Λοΐζου και ο κροίσος άντρας της απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους

Έγινε μανούλα για δεύτερη φορά

Must Read

Μανούλα δεύτερη φορά έγινε η Αλεξάνδρα Λοΐζου, με το πρώην μοντέλο και τον Κύπριο βασιλιά του real estate στη Βρετανία Ανδρέα Παναγιώτου να κρατούν εδώ και μερικές ημέρες στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Για τον επιχειρηματία (η περιουσία του οποίου ξεπερνά τις 500.000.000 στερλίνες) είναι το έκτο παιδί, μια και έχει αποκτήσει άλλα πέντε από προηγούμενους γάμους! Η Αλεξάνδρα Λοΐζου, η οποία έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο, από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια για τη διατροφή, γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου και η άλλοτε Playmate πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σύμφωνα με τη «Realnews», ο Κύπριος μεγιστάνας και η σύζυγός του ζουν το οικογενειακό τους όνειρο στο «καταφύγιό» τους στο Λονδίνο και πετάνε στα σύννεφα από ευτυχία με τον ερχομό του παιδιού τους που ήρθε να επισφραγίσει με τον πιο γλυκό τρόπο τον γάμο τους.

Ένας γάμος που τον Ιούνιο έκλεισε τον έναν χρόνο, με τη επέτειο να γιορτάζεται δεόντως από το ζευγάρι και φίλους τους στο υπερπολυτελές σκάφος του επιχειρηματία, που βρισκόταν για λίγες μέρες στη μαρίνα του Φλοίσβου. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει τότε η «Espresso», στο πριβέ πάρτι (εκεί είχαν δει το φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες της Λοΐζου με φουσκωμένη την κοιλιά της) την παράσταση είχαν κλέψει δύο belly dancers, που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν ο Χάρης Σιανίδης, ο σχεδιαστής μόδας Μιχάλης Μανιάτης και η παρουσιάστρια Βασιλική Πετρίδου, στενή φίλη της Λοΐζου.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως η καλλονή των ντεφιλέ έκλεψε την καρδιά του αυτοδημιούργητου Κύπριου επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2018 και ο γάμος τους, έναν χρόνο αργότερα, αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού, ενώ τόσο το μυστήριο όσο και η δεξίωση που ακολούθησε χαρακτηρίστηκαν από την απόλυτη χλιδή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This