Έφη Σαρρή: H απάντησή της στα επικριτικά σχόλια μετά την εμφάνισή της στο «J2us» (video)

«Δεν θέλω να με κρίνουν. Εγώ είμαι η δασκάλα»

Must Read

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο, το τραγουδιστικό show «Just th 2 of US» και αναμφίβολα μία από τις συμμετέχουσες που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Έφη Σαρρή.  Η γνωστή τραγουδίστρια διαγωνίστηκε με τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος πήρε προσωρινά τη θέση της Πηγής Δεβετζή, καθώς εκείνη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά την Κυριακή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται», ειπώθηκε πως η Έφη Σαρρή ήταν ιδιαίτερα διαχυτική στο show γεγονός το οποίο δυσαρέστησε ακόμη και τους συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως της έγινε παρατήρηση για «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Η ίδια ωστόσο, το διαψεύδει κατηγορηματικά. Η Έφη Σαρρή μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» απάντησε στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε μετά την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του «J2US».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν ισχύει ότι μου έγινε επίπληξη για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν έγινε απολύτως τίποτα». Και πρόσθεσε: «Με διακρίνει, νομίζω, αυτή η διαχυτικότητα».

Όσο για το αν υπάρχει δυσαρέσκεια από τους συμπαίκτες της, όπως ακούστηκε, είπε: «Θέλετε να τους ρωτήσετε; Τους δέρνω, τους χτυπάω, τους μαλώνω… Δεν ξέρω…».

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή, είπε: «Δεν ξέρω τι έγινε με την Δέσποινα Βανδή! Δεν βλέπετε; Που είχα αναφέρει πως δεν θέλω να μου κάνει κριτική; Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχα πει γιατί κάνω πολλές δηλώσεις. Αν, όμως, το είχα αναφέρει ναι δεν θα ήθελα, όχι από την κυρία Βανδή αλλά γενικώς, γιατί εγώ δεν κρίνομαι. Εγώ είμαι η δασκάλα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This