«Kαρφιά» σε πολιτικούς από την πρόεδρο του «Μετώπου Νίκης» Ραχήλ Μακρή, που τραγούδησε χωρίς κόμπλεξ

«Εδώ υπουργοί πάνε στα "Χάπι Ντέι"»

Must Read

Πρεμιέρα το Σάββατο για το «J2US» στο Open και αποθέωση για τη Ραχήλ Μακρή! «Μπράβο σου, που έσπασες τα κατεστημένα. Που τσαλακώθηκες. Eτσι θέλουμε τους πολιτικούς μας». Αυτά τα μηνύματα πήρε από τους οπαδούς της η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και νυν πρόεδρος του Μετώπου Νίκης, για την τραγουδιστική της παρουσία στο show, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Η Ραχήλ, με παρτενέρ τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, ανέβηκε στο stage και έκανε κάτι εντελώς πρωτότυπο για επικεφαλής κόμματος. Τραγούδησε χωρίς κανένα κόμπλεξ, αλλά με αρκετό άγχος, και αποθεώθηκε! Τώρα δεν ξέρουμε αν οι «αναπάντητες κλήσεις» πήγαιναν προς κάποιον πολιτικό, ρίχνοντας μετά μουσικής τις σπόντες της, όμως έκανε πάταγο!

Η πρώην βουλευτής, όπως λέει σήμερα στην «Espresso», είχε δεχθεί πρόταση από πέρυσι από τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά προτίμησε να δει το show της περσινής σεζόν και ύστερα (αφού δεχόταν και το ασφυκτικό πρέσινγκ της παραγωγής) να πει για φέτος το «ναι».

«Δεν με ενδιαφέρουν οι κριτικές του καθενός. Δεν κρινόμαστε πολιτικά. Σόου είναι και εγώ δέχθηκα να πάω, πρώτον γιατί είναι αξιοπρεπέστατο και δεύτερον γιατί έχει μόνο φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα πάνε σε γηροκομείο του Πειραιά και σε Ίδρυμα για παιδιά. Σε ό,τι με αφορά, θέλω να βοηθήσω οικονομικά ώστε να αποκτήσει Εργαστήριο Φυσικής το σχολείο του γιου μου. Η συμμετοχή μου, αυτόν τον σκοπό έχει. Άλλωστε και τίποτε να μην έκανα, πάντα θα υπάρχουν “καλοθελητές” που κάτι αρνητικό θα βρουν να πουν. Εδώ πάνε υπουργοί στα “Χάπι Ντέι” , στις… Σταματίνες, και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού, αντί να πηγαίνουν στα σοβαρά πολιτικά πάνελ, και θα μιλήσουν για μένα; Εγώ δεν πάω να κλείσω συμβόλαιο με δισκογραφική. Δεν είμαι τραγουδίστρια» λέει η ίδια.

«Βγήκα στη σκηνή με πολύ άγχος, γιατί όλο αυτό ήταν κάτι άγνωστο για μένα και δεν έχει καμιά σχέση με τα πολιτικά τραπέζια που γνωρίζω εγώ. Oμως, έχω δίπλα μου τον καλύτερο, τον Ηλία Βρεττό, που είναι σοβαρός και αξιόλογος. Δουλεύω μαζί του όλα τα απογεύματα για τα τραγούδια και αυτό που μέτρησε είναι το γεγονός ότι, τουλάχιστον, δεν είμαι παράφωνη. Αυτό μου είπαν. Θα δείτε από μένα, κυρίως, ερμηνευτικά τραγούδια. Μου αρέσει που είμαι στο σόου και δεν με νοιάζει να τσαλακωθώ. Εάν μου δινόταν η ευχέρεια επιλογής τραγουδιού, γιατί ως γνωστόν συναποφασίζουμε με Βρεττό και Θεοφάνους, θα ήθελα να πω το αγαπημένο του Ανδρέα Παπανδρέου, που εγώ θαύμαζα, κι αυτό είναι το τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου “Αυτός ο άνθρωπος, αυτός”» αποκαλύπτει στην «Espresso» και την Βίβιαν Μπενέκου η εκρηκτική πολιτικός!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This