Σπάνια εμφάνιση της Έλλης Στάη με τον εφοπολιστή σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα

Θεατρική βραδιά για το ζευγάρι

Must Read

Η αγαπημένη δημοσιογράφος Έλλη Στάη έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ο φακός την πετυχαίνει συχνά σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας, βρέθηκε με τον σύντροφό της στο θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησε την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, «Έλα μια βόλτα».

Mε τον σύντροφό της Νίκο Μουνδρέα

Η Έλλη Στάη που λατρεύει το κλασσικό ντύσιμο, επέλεξε να φορέσει σκούρο μπλε κοστούμι το οποίο συνδύασε με μπλε ρουά σατέν πουκάμισο, ενώ η γαλαζοπράσινη επίσης σατέν μάσκα της, ταίριαξε απόλυτα με τα λαμπερά της μάτια. Στους ίδιους τόνους χρωμάτων ντύθηκε και ο σύντροφός της, ο επιχειρηματίας και εφοπλιστής, Νίκος Μουνδρέας.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν κρύφτηκε από τα φλας που άστραψαν πάνω τους, και χαμογέλασε στον φακό. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This