Ασφαλιστικά μέτρα έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0» στον Μάρκο Σεφερλή – Η απάντηση του ηθοποιού (video)

Ασφαλιστικά μέτρα έκανε κατά του Μάρκου Σεφερλή ο κουμπάρος του, Μάνος Καμπίτης.

Must Read

Ο Μάνος Καμπίτης εκτός από κουμπάρος του Μάρκου Σεφερλή, ήταν και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0», όπου και πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο λόγος που ο σκηνοθέτης της ταινίας έκανε ασφαλιστικά μέτρα στον γνωστό κωμικό και κουμπάρο του, ήταν επειδή η ομώνυμη ταινία, ενώ είχε βγει στους κινηματογράφους, την προηγούμενη σεζόν ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να πληρώσει για να τη δει, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η έγκριση του σκηνοθέτη.

Παρόλα αυτά, ισχυρίζεται ότι ανέβηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα η ταινία και ο Μάνος Καμπίτης, ένα χρόνο μετά, παραμένει ακόμη απλήρωτος.

Γι’ αυτό το περιστατικό τοποθετήθηκε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέροντας ότι «ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριου του 20 και το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο και η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά. Ο κύριος Καμπίτης δεν δεχόταν να υπογράψει τη σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί κατά του κύριου Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή ότι δήθεν δεν έχει πληρώσει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This