Λάμπρος Κωνσταντάρας: Έκανε δύο τεστ κορωνοϊού και το ένα βγήκε θετικό (video)

Με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε γνωστό ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, αφού είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για κρούσμα στην εκπομπή «Φλερτ».

Must Read

Ο συνεργάτης και δημοσιογράφος της εκπομπής «Φλερτ» ήρθε σε επικοινωνία με το TLIFE, και αναφέρθηκε για τα συμπτώματα του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύο τεστ που έκανε αλλά και στην σημαντικότητα που έχουν, με αυτά να είναι το rapid το οποίο είναι με άμεσο αποτέλεσμα, και το μοριακό το οποίο είναι το συνηθισμένο τεστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα του πρώτο τεστ που έκανε ήταν αρνητικό, ενώ στο μοριακό βγήκε θετικό!

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι «είμαι σαν να με γυροφέρνει ένα κρύωμα με πολύ βαρύ κεφάλι και ελάχιστο πυρετό. Δεν έχω κάτι άλλο ιδιαίτερο σα σύμπτωμα. Πονοκέφαλο και μια αδυναμία. Είχα να κρυώσω δυο χρόνια και πίστευα ότι την άρπαξα από το κλιματιστικό στην ΕΡΤ.

Τη Δευτέρα ένιωσα τα πρώτα συμπτώματα και πήρα την ΕΡΤ. Τους είπα ότι δε νιώθω καλά. Και επειδή είναι σχολαστικοί μου έστειλαν κλιμάκιο και έκανα και το rapid test και το κανονικό. Το τρομερό είναι ότι το rapid test βγήκε αρνητικό! Χθες βράδυ βγήκε το κανονικό τεστ και ήταν θετικό! Το μάθαμε χθες και για αυτό δεν θα γίνει η εκπομπή. Θα κάνουν τώρα και αυτοί το τεστ.

Δεν ξέρω από που το κόλλησα από την ΕΡΤ ή αλλού. Προσέχω κάνω αυτά που πρέπει να κάνουμε. Φοράμε μάσκες και στο γραφείο και παντού. Για να σου πω την αλήθεια δεν φοράω γάντια στο σούπερ μάρκετ, αλλά φοράω μάσκα παντού. Θα μείνω τώρα καραντίνα για αρκετές μέρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This