Η Ντέμη Γεωργίου χώρισε από την Άλκηστη: «Περνάω δύσκολα» (video)

«Δεν έχουμε συζητήσει για λήξη του συμφώνου συμβίωσης»

Must Read

Η σχέση τους δοκιμάστηκε πολύ μέσα από δυσκολίες, ρατσισμό, κριτικές και την δημοσιότητα. Η Ντέμη Γεωργίου που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο Master Chef είχε συστήσει στο κοινό από την πρώτη στιγμή την σύντροφό της Άλκηστη, ενώ οι δυο τους παραχώρησαν συνεντεύξεις μιλώντας για τον έρωτά τους και την κοινή πορεία που έχουν διανύσει.

Τελευταία όμως , όπως αποκάλυψε η ίδια η Ντέμη στην εκπομπή «Pop up», η πίεση της καθημερινότητας και τα ωράρια εργασίας τους απομάκρυναν τις δύο γυναίκες και επέλεξαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, τουλάχιστον προσωρινά. Η Ντέμη έκανε λόγο μεταξύ άλλων, για υπερπροβολή μέσα από την δημοσιότητα η οποία έπαιξε αρνητικό και καθοριστικό ρόλο στην ρήξη της σχέσης τους.

Το bullying και η υπερπροβολή

«Θα έλεγα ότι υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει και λίγο με χωρισμό, η αλήθεια είναι. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο. Μοιάζει σαν να είναι επαγγελματική υποχρέωση, αλλά νομίζω ότι πάντα είναι κάτι παραπάνω, πάντα κρύβει κάτι από πίσω, οπότε ναι με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση συναισθηματική. Δεν ήταν τόσο τα προβλήματα τα προσωπικά που είχαμε, όσο αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή», ανέφερε στην Χριστιάνα Κοχλατζή η Ντέμη Γεωργίου.

«Είναι δύσκολο, περνάω δύσκολα και παρόλο που δημιουργικά είμαι σε καλό δρόμο, συναισθηματικά είμαι αρκετά μπερδεμένη και νιώθω έτσι κι αυτή την εγκατάλειψη, αλλά εντάξει, κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός νομίζω για καλό είναι και όλα καλά θα πάνε. Δεν έχουμε συζητήσει για λήξη του συμφώνου συμβίωσης, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω χρόνου, λόγω συντεταγμένων, λόγω πολλών πραγμάτων, εγώ εδώ είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, εκείνη εκεί είναι με πρόγραμμα, έχει τη ρώτα της, οπότε σχεδόν δεν μιλάμε, δηλαδή μιλάμε 10 λεπτά το πρωί, 10 λεπτά το βράδυ, οπότε καταλαβαίνεις ότι όταν είσαι με έναν άνθρωπο εννέα χρόνια από το πρωί μέχρι το βράδυ και ξαφνικά του μιλάς για τόσο λίγο, δεν ξέρω αυτό για πόσο μπορεί να κρατήσει» δήλωσε η Ντέμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This