Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Ο Χρίστος Αντωνιάδης, αποκαλύπτει: Τα… 9 ευρώ νυχτοκάματο, το μπούλινγκ και ο Φύσσας

Η πρώτη επαφή με το τραγούδι, η απόφαση να αποσυρθεί από τα φώτα και η τραγική φιγούρα μια μάνας που τον συγκλόνισε

Αν και πριν από μερικά χρόνια πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι, ο Χρίστος Αντωνιάδης αποκαλύπτει σήμερα τους λόγους που τον ώθησαν να επιστρέψει τόσο στις καλλιτεχνικές επάλξεις όσο και στη δισκογραφία με το τραγούδι «Στις 3 τα ξημερώματα», ένα τσιφτετέλι που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε στίχους του Terry Πετρά, μουσική του Γιώργου Μαργέτη και ενορχήστρωση του Στάθη Λαγογιάννη.

«Μέσα σε αυτή την εποχή της κατάθλιψης που ζούμε, αποφασίσαμε μαζί με την ομάδα μου να πάμε κόντρα και να βγάλουμε κάτι αισιόδοξο. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Με την κίνηση αυτή θέλαμε απλώς να δώσουμε μία νότα αισιοδοξίας στον κόσμο» αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής, μιλώντας σήμερα εφ’ όλης της ύλης στην «Espresso» και τον Ηλία Μαραβέγια.

Ποιες είναι οι πρώτες εικόνες που σου έρχονται στο μυαλό από τα παιδικά σου χρόνια;

Οι παιδικές αναμνήσεις μου μοιράζονται σε δύο μέρη, στην πλατεία Βικτωρίας, όπου ζούσα με τους γονείς μου, και στη Νέα Ιωνία και τον Περισσό, όπου έμεναν ο παππούς και η γιαγιά μου. Εχω ωραίες, μέτριες και κακές αναμνήσεις, όπως όλοι μας. Αυτό που θυμάμαι γλυκά είναι τα καλοκαιρινά μεσημέρια στον Περισσό. Δεν υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα ή βαβούρα και το τραγούδι των τζιτζικιών τάρασσε συνήθως η εξάτμιση από κάποιο μηχανάκι!

Πώς άρχισαν όλα;

Πάντα είχα μία τάση να καλλιτεχνώ. Πολύ μικρός συνήθιζα να μιμούμαι τον Χάρρυ Κλυνν, ακούγοντας τις κασέτες του και επαναλαμβάνοντας τα αστεία του. Μετά σιγά σιγά κατάλαβα ότι το κύριο ταλέντο μου είναι να τραγουδάω κι όχι τόσο να λέω τα αστεία του Κλυνν, παρόλο που δεν έπαψα να είμαι καλός σε αυτό. Ετσι νομίζω τουλάχιστον. Και γι’ αυτό πάντα μου άρεσε να συμμετέχω και ως ηθοποιός σε κάποιες δουλειές, όποτε μου δινόταν η ευκαιρία. Κάποια στιγμή, άρχισα να τραγουδάω σε συγκροτήματα που φτιάχναμε με τα παιδιά της γειτονιάς και με το που τελείωσα το λύκειο, άρχισα μουσικές σπουδές στο Εθνικό Ωδείο, ενώ παράλληλα έψαξα να βρω δουλειά σε κάποιο νυχτερινό κέντρο.

Πώς λεγόταν το πρώτο σου συγκρότημα;

Λεγόταν η «Παρέα» και παίζαμε κάθε Σάββατο στο στέκι νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας. Η αμοιβή μας ήταν ένα πιάτο μπιφτεκάκια με πατάτες.

Θυμάσαι το πρώτο σου νυχτοκάματο; Πώς το ξόδεψες;

Βέβαια, δεν ξεχνιέται. Το 1989, στην Πατησίων. Υπάρχει ακόμη ο χώρος αλλά με άλλη ονομασία. Έπαιρνα 3.000 δραχμές τη βραδιά, δουλεύαμε 6 βραδιές την εβδομάδα, κι από το τελικό ποσό μού γίνονταν και κρατήσεις. Βεβαίως τότε ούτε αυτοκίνητο είχα, πήγαινα με το λεωφορείο νωρίς νωρίς και το πρωί γύριζα με ταξί, το οποίο το μοιραζόμασταν με μία λουλουδού. Να εξηγήσουμε ότι 3.000 δραχμές τότε, είναι 9 ευρώ σήμερα. Πάντως, κατάφερα να συγκεντρώσω ένα ποσό εκείνη την περίοδο και με μία οικονομική βοήθεια από τη μάνα μου μπόρεσα την επόμενη χρονιά ν’ αγοράσω το πρώτο μου αμάξι.

Αγκαλιά με την Ελένη Μενεγάκη όταν εκείνη παρουσιάζει το Πρωινό Καφέ

Μια συμβουλή από τον πατέρα σου, που κρατάς μέχρι και σήμερα ;

Ο πατέρας μου πάντα με πίεζε να είμαι περισσότερο διπλωμάτης. Δεν τα κατάφερα ποτέ. Όταν επιδιώκω να είμαι λίγο περισσότερο διπλωμάτης, φαίνεται στη μούρη μου ότι λέω ψέματα.(γέλια). Δεν ψήνω κανέναν. Η μάνα μου όμως από την άλλη μεριά, αυτό που με πίεζε πάντα ήταν να είμαι αξιοπρεπής, αυτό νομίζω ότι το κατάφερα.

Η καριέρα σου είναι στρωμένη με ροδοπέταλα ή βρήκες πολλά εμπόδια στον δρόμο σου;

Σε καμία περίπτωση με ροδοπέταλα. Νομίζω όμως για τους περισσότερους ισχύει αυτό. Δεν νομίζω ότι είμαι καμία τραγική εξαίρεση του κανόνα. Νομίζω ότι είμαι ο κανόνας. Τις περισσότερες φορές σε αυτή τη δουλειά ακούμε ΟΧΙ και μία στο τόσο ακούμε και κανένα ΝΑΙ. Αυτό ήταν και είναι ακόμη πολύ σύνηθες στη δική μου περίπτωση.

Υπάρχουν άνθρωποι που νιώθεις την ανάγκη να τους πεις ένα ευχαριστώ;

Γενικότερα μου αρέσει να λέω ευχαριστώ σε ανθρώπους που με ευεργέτησαν, κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωσή μου. Τα περισσότερα τα κατάφερα μόνος μου. Αλλά νιώθω να λέω πάντα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πάνο Φαλάρα και στην οικογένειά μου, οι οποίοι με βοήθησαν σε διάφορες περιόδους.

Υπήρξαν φορές που σκέφτηκες να εγκαταλείψεις το τραγούδι;

Το έχω κάνει ήδη μία φορά, και έπειτα από παρότρυνση του κόσμου και των δικών μου ανθρώπων αποφάσισα να ασχοληθώ ξανά.

Ο Χρίστος σε ηλικία 2 ετών

Τι σε οδήγησε ν’ αφήσεις αυτή τη δουλειά και γιατί επανήλθες;

Όπως σου είπα και προηγουμένως, αυτή η δουλειά έχει πολλά ΟΧΙ και ελάχιστα ΝΑΙ. Κάποια στιγμή έγινε πολύ μεγάλο το ψυχολογικό ξόδεμα και πολύ λίγες οι απολαβές. Τα έβαλα λοιπόν στη ζυγαριά και λέω δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύομαι άλλο. Ετσι σταμάτησα. Στο να επανέλθω με οδήγησε η αγάπη του κόσμου και τα μηνύματα συμπαράστασης που μου έστελναν στα social media. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Κώστας Χαρδαβέλας, με τον οποίον κάναμε δύο εκπομπές το 2016, και οι οποίες πήγαν απίστευτα καλά, με αποτέλεσμα ν’ αναρωτηθώ: «Βρε, μπας και κάνω κάτι λάθος;» Έτσι αποφάσισα να ξανακάνω τραγούδια.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μου είναι να μην πεθάνω μόνος, να μην μαραζώσω από μοναξιά, χωρίς αγάπη και ξεχασμένος από όλους.

Έχει κάνει τρέλες ως ερωτευμένος;

Αυτά τα κάνεις όταν είσαι πολύ μικρός. Έχω κάνει διάφορα (και στη γυναίκα μου), αλλά δεν θα σ’ τα μαρτυρήσω, παρά μόνο κάτι που είχα κάνει όταν ήμουν σχεδόν έφηβος ακόμα. Σε έναν χωρισμό, που ήταν αναπάντεχος και δεν τον ήθελα, πήγα κρυφά στο κοινό μας διαμέρισμα και αγόρασα ταπετσαρία, την οποία κόλλησα στους τοίχους και πάνω της έγραψα «σε αγαπώ». Οι μέρες που ακολούθησαν ήταν ωραίες, γλυκές, επανασυνδεθήκαμε και πήραμε μία μικρή παράταση, κερδίσαμε λίγο χρόνο, αλλά το… πουλάκι είχε πετάξει ήδη.

Χρίστος Αντωνιάδης Πάνος Φαλάρας Βασίλης Καρράς

Ποτέ έκλαψες τελευταία φορά και γιατί;

Είμαι ψυχοπονιάρης. Κλαίω και με τις ταινίες. Μπαίνω στους ρόλους και συγκινούμαι. Αλλά στην πραγματική ζωή, με συντάραξε πρόσφατα η μητέρα Φύσσα, συγκινήθηκα. Ήταν σπαρακτική.

Υπήρξε κάποια θυσία που έκανε ο Χρίστος για το καλό του Αντωνιάδη;

Ναι. Δεν είμαι και ο πιο πειθαρχημένος άνθρωπος, αλλά όσο έχω πειθαρχήσει στη ζωή μου, είναι για χάρη του Αντωνιάδη. Μια μεγάλη δυσκολία που έχω είναι με τα κιλά μου και πολλές φορές έχω κάνει οδυνηρές δίαιτες για χάρη της εμφάνισης του κυρίου Αντωνιάδη.

Εχεις βιώσει bullying για τα κιλά σου και την εικόνα σου;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βίωνα bullying για τα κιλά μου. Ηταν μάλιστα μία εποχή, κάπου στα 90s, που δεν έπρεπε να λέμε ότι έχουμε σχέση οι καλλιτέχνες, έπρεπε να φαινόμαστε ελεύθεροι. Τότε λοιπόν δεν έπρεπε να έχουμε λίγα κιλά παραπάνω, γιατί η εικόνα μας έπρεπε να είναι σαν μοντέλου. Και η αλήθεια είναι πω όταν κάποια στιγμή πήρα αυτά τα παραπάνω κιλά, χάθηκα από το προσκήνιο, γιατί δεν είχα πλέον αυτή την ωραία εικόνα που είχε καλλιεργήσει η δισκογραφική εταιρία που ήμουν.

Πάντως τώρα είσαι πιο αδύνατος από ποτέ. Πώς έχασες τα περιττά κιλά;

Τώρα νιώθω πως τα έχω καταφέρει και δεν έχει γίνει από μόνο του, αλλά κατόπιν μεγάλης προσπάθειας.

Πώς βιώνεις όσα συμβαίνουν στο επάγγελμά σου λόγω της πανδημίας;

Με έχει επηρεάσει κι εμένα πολύ όλη αυτή η κατήφεια και κυρίως η «κατάργηση» του αντικειμένου της εργασίας μας. Μας απαγορεύεται να δουλέψουμε και όλο αυτό έχει επιφέρει μεγάλα προβλήματα σε πολλούς καλλιτέχνες, μια και δεν έχουν άλλον τρόπο βιοπορισμού.

Δίπλα στην Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο πριν πολλά χρόνια

Σκέφτηκες να στραφείς κάπου αλλού επαγγελματικά μέχρι να επανέλθετε σε φυσιολογικούς ρυθμούς;

Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα ξέρεις για έναν καλλιτέχνη να πει: από Δευτέρα θα πάψω να είμαι ηθοποιός, τραγουδιστής, μουσικός, ζωγράφος και θα είμαι κάτι άλλο. Και τι είναι αυτό το κάτι άλλο; Πώς μπορεί κάποιος ξαφνικά να αλλάξει καριέρα; Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που η οικογένειά τους έχει να τους προσφέρει μία βιοποριστική διέξοδο. Αναφέρομαι στους περισσότερους, που δεν έχουν. Η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ σκληρή και συντάσσομαι με όλους αυτούς που λένε ότι κάτι πρέπει να κάνει το κράτος, να συνδράμει όλους αυτούς που δεν έχουν άλλον τρόπο να ζήσουν εκτός από την καλλιτεχνία, που δεν τους δίνεται η δυνατότητα να την ασκήσουν.

Ποια είναι τα συστατικά ενός επιτυχημένου γάμου;

Αμοιβαίες υποχωρήσεις, κατανόηση και βαθιά αγάπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Θέλετε να λαμβάνετε τις ειδήσεις στο email σας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπενθύμιση: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2020

Τσεκάρετε το εορτολόγιο για να μην ξεχάσετε κανέναν! Σήμερα λοιπόν (25/11/2020) εορτάζουν οι:Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ, η ΜεγαλομάρτυςΟΙ ΑΓΙΟI 150 ΡΗΤΟΡΕΣΗ ΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΟ ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΩΝ...

Επικίνδυνο επεισόδιο μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ στη θάλασσα της Ιαπωνίας (video)

Ρωσικό αντιτορπιλικό εντόπισε πολεμικό των ΗΠΑ το οποίο έπλεε παράνομα μέσα στα χωρικά ύδατα της Ρωσικής Ομοσπονδίας κοντά στη Θάλασσα της Ιαπωνίας και το...

Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη νότια Κρήτη, όπου έγινε αισθητός σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή...

Συνελήφθη ο Μπάμπης Βωβός για φοροδιαφυγή! Διατάχθηκε η προφυλάκισή του

Με δύο δικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις φοροδιαφυγής να εκκρεμούν εις βάρος του, ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου.Οι αστυνομικοί του Α.Τ....

Τι έδειξαν τα rapid tests της Τρίτης σε έξι περιοχές, που ήταν ανεβασμένος ο δείκτης θετικότητας

Για άλλη μια μέρα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν δωρεάν rapid tests μέσα από το αυτοκίνητο (drive through). Οι...

Δίνει και… διαταγές τώρα το τουρκικό ΥΠΕΞ: «Η Ελλάδα να έρθει αμέσως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»!

Με μια ανακοίνωση επιτομή του παραλογισμού από την πρώτη ως την τελευταία λέξη, η Τουρκία απαντά στις δηλώσεις του Νίκου Δένδια, ο οποίος είπε...

Σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά: Ο σιωπηλός εφιάλτης των γυναικών και στην Ελλάδα

Μια αποκαλυπτική έρευνα που αναδεικνύει το μέγεθος των όσων συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας

Χαλάρωση των μέτρων για τα Χριστούγεννα ανακοίνωσαν Βρετανία και Γαλλία

Τα τέσσερα μέλη του Ηνωμένου Βασιλείου συμφώνησαν να χαλαρώσουν προσωρινά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα την περίοδο των Χριστουγέννων για διάστημα πέντε ημερών, έτσι ώστε...

Πάνω από 30 κρούσματα κορωνοϊού στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αγρίνιο μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ κορωνοϊού που έγιναν σε μέλη του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας που...

Αντιδράσεις για την ομιλία Λαγού στο Ευροκοινοβούλιο: «Είναι μέρα ντροπής»

Έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες προκάλεσε το γεγονός ότι το Ευρωκοινοβούλιο, επέτρεψε στον καταδικασμένο ως ηγετικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης και φυγόδικο, Ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγό, να...

H σειρά «The Crown» έγινε ο εφιάλτης της Καμίλα

Επιθέσεις από τρολ δέχεται η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, εξαιτίας όσων διαδραματίζονται στα νέα επεισόδια της σειράς «The Crown».Η νέα σεζόν που ανέβηκε πρόσφατα...

Ο ρόλος του Υπουργού Περιβάλλοντος στα έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, το «μυστήριο» και οι καθυστερήσεις!

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό «πανηγυρίζουν» για την άψογη συνεργασία ανάμεσα σε Κυβέρνηση, Δήμο Αθηναίων και «πράσινους», όσον αφορά στο πρότζεκτ του γηπέδου στο...

Μαργαρίτης Σχοινάς για τους αρνητές του κορωνοϊού: «Στείλτε τους σε μένα να τους εξηγήσω» (video)

Κατά την σημερινή παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης της Κομισιόν για την Ενσωμάτωση και την Ένταξη, Μαργαρίτης Σχοινάς βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει και για...

Άγριο έγκλημα! Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο άντρας που έδειρε μέχρι θανάτου την γυναίκα του και μετά την έκαψε

Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε Γάλλος για τη δολοφονία της συζύγου του το 2017. Το πτώμα της Αλεξία Νταβάλ είχε βρεθεί εν μέρει απανθρακωμένο στο...

Πολυάσχολο απόγευμα για τον Ν. Δένδια: «Η Τουρκία εκβιάζει την Κύπρο με τα ενεργειακά»

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, συμμετείχε στη 16η διαδικτυακή διάσκεψη του Economist για την Κύπρο, ως κεντρικός ομιλητής στη θεματική « Energy diplomacy in...

Εξαδάκτυλος: Άνοιγμα σχολείων μόνο με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων (video)

Την -συγκρατημένη- αισιοδοξία του για την εξέλιξη της πανδημίας εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, τονίζοντας, ωστόσο, πως σε αυτό συνέβαλε...

Ένας αστέρας του ράγκμπι, μία Instagrammer και ένας σέρφερ βρίσκονται πίσω από την διακίνηση ναρκωτικών στην Αυστραλία

Η Μικαΐλα Νόακς, η οποία διαφημίζει συχνά επώνυμα μαγιό μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου έχει πάνω από 12.000 followers, ήταν ένα...

Απάντηση στην τουρκική θρασύτητα: Αναφαίρετο το δικαίωμά μας για αμυντική θωράκιση όλων των Νησιών μας στο Αιγαίο

Για πολλοστή φορά η Τουρκία αμφισβητεί το αναφαίρετο, κατά το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο, δικαίωμα της Ελλάδας να θωρακίζει αμυντικώς  όλα, ανεξαιρέτως, τα...

Jumbo: Νέα ανακοίνωση μετά το προσωρινό «λουκέτο» στο e-shop

Σε νέα ανακοίνωση προχώρησε η αλυσίδα καταστημάτων Jumbo, μετά την πρόσφατη που έβαζε προσωρινά «λουκέτο» στο e-shop, η οποία, όμως, έρχεται να περιπλέξει την...

Συνταγογραφήσεις για άστεγους και άπορους στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων

Τις πόρτες του για να υποδεχθεί και να βοηθήσει άστεγους και άπορους πολίτες της πρωτεύουσας, ανοίγει το Κοινωνικό Ιατρείο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης...

Εγκαύματα από καυτό νερό για 44χρονη μητέρα, μετά από έκρηξη σκούπας ατμού! (video)

Φριχτά εγκαύματα προκάλεσε σε 44χρονη μητέρα η έκρηξη της ηλεκτρικής σκούπας ατμού που χρησιμοποιούσε για τις δουλειές του σπιτιού!  Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο ήταν...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από μας: Στον ελεύθερο χρόνο του βλέπει φανατικά το «The Crown»! (video)

«"The Crown" και ξερό ψωμί» η φάση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!Με τη σειρά «Τhe Crown» αρχίσαμε τα lockdowns και με την ίδια σειρά συνεχίζουμε......

Μεγάλη ανησυχία κυρίευσε τους πολίτες μετά την δήλωση Γεραπετρίτη

Αρνητική αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία η δήλωση του υπουργού επικρατείας σήμερα το πρωί στην κρατική τηλεόραση, αναφορικά με την αναγκαιότητα των μονάδων εντατικής...

Ένας αστυνομικός τραυματίας σε συμπλοκή με νεαρούς στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. (video)

Στον τραυματισμό ενός από τους αστυνομικούς οδήγησε η συμπλοκή ανάμεσα σε μέλη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και σε συνωστισμένους νεαρούς, στην περιοχή Ευαγγελίστριας, στη Θεσσαλονίκη.Το...

Καλυτερεύει ο… καιρός: Διεθνής ανοιχτός διαγωνισμός ύψους 12 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό της ΕΜΥ!

Διεθνή διαγωνισμό με στόχο τον εκσυγχρονισμό της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προκηρύσσει η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε., η οποία θα είναι και η αναθέτουσα Αρχή.Ειδικότερα,...

Περίεργη εξέλιξη στην Λιβύη. Ο Χαφτάρ σε επίδειξη δύναμης με ρωσικά αεροσκάφη!

Περίεργα γεγονότα με ακόμα πιο περίεργη αλληλουχία συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Λιβύη. Την Λιβύη που την θυμηθήκαμε με την πρόσφατη απόπειρα νηοψίας στο...

Πάνω από 1000 νέα κρούσματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη, τριψήφιο νούμερο και στη Λάρισα

Σχετικά αισιόδοξη η εικόνα της καταγραφής νέων κρουσμάτων, παρά το γεγονός ότι, για μια ακόμη ημέρα, οι περιφέρειες της Αττικής και Θεσσαλονίκης συγκεντρώνουν σχεδόν...

Α. Χέινς: Ποια είναι η πρώτη γυναίκα Διευθυντής των Υπηρεσιών Πληροφοριών των ΗΠΑ

Η 51χρονη Αβρίλ Χέινς επιλέχθηκε από τον Τζο Μπάιντεν για να ηγηθεί των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπείας.Η ίδια έχει υπηρετήσει στη δεύτερη πιο σημαντική θέση...

Ξεκίνησε η πώληση της ΛΑΡΚΟ, με τη δημοσίευση της πρώτης πρόσκλησης

Μέχρι και τρεις όμιλοι εμφανίζονται ως ενδιαφερόμενοι για τα περιουσιακά στοιχεία της βιομηχανίας σιδηρονικελίου ΛΑΡΚΟ, χωρίς να είναι γνωστό αν τελικά θα καταθέσουν όλοι...