Τζώνυ Θεοδωρίδης: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ηθοποιός» (video)

«Όταν με ρωτούσαν τι δουλειά κάνω δεν έλεγα ηθοποιός γιατί ντρεπόμουν»

Must Read

Εμφανίσθηκε στην πρώτη ταινία μικρού μήκους του Βασίλη Μαζωμένου και σε πολλές ταινίες της μεγάλης οθόνης από την αρχή της δεκαετίας του ’80 ενώ ερμήνευσε χαρακτηριστικούς ρόλους και σε τηλεοπτικές σειρές, κυρίως του Νίκου Φώσκολου κατά τη δεκαετία του ’90, από τους οποίους έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό.

Ο λόγος για τον Τζώνυ Θεοδωρίδης ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρόμενα.

Ο ίδιος παραχώρησε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, «Pop Up» και μίλησε για τη ζωή του ως ηθοποιός.

«Είμαι σε φάση lockdown, αλλά πολύ καλά στα προσωπικά μου. Αν δεν ασχολούμουν με άλλες δουλειές δεν θα μπορούσα να ζήσω από την υποκριτική. Ποτέ δεν έπαιρνα πολλά χρήματα ως ηθοποιός. Τα πρώτα χρόνια της Λάμψης πέρασα ωραία, αλλά μετά χάλασε το “φρούτο”» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν ο ίδιος παρακολουθεί τον εαυτό του στις ταινίες που έχει παίξει ο ίδιος απάντησε:

«Δεν μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου σε παλιές ταινίες γιατί του κάνω αυστηρή κριτική. Όταν με ρωτούσαν τι δουλειά κάνω δεν έλεγα ότι ήμουν ηθοποιός γιατί ντρεπόμουν.»

Αναφορικά με την πατρότητα, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης εκμυστηρεύτηκε ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος του στην ανατροφή της μεγάλης του κόρης.

«Το λάθος μου ως πατέρας, στη μεγάλη μου κόρη, είναι η υπερβολική αγάπη. Δεν χαλάω χατίρια. Μετά από 25 χρόνια έγινα ξανά μπαμπάς και μαθαίνω τα πάντα από την αρχή.»

Τέλος αναφέρθηκε στην τότε επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και απαντά στο ερώτημα αν θα το ξαναέκανε.

«Ιπτάμενος μηχανικός στα αεροπλάνα ήθελα να γίνω. Τυχαία προέκυψαν όλα. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω και αν γνώριζα πώς θα εξελιχθεί η πορεία μου δεν θα γινόμουν ηθοποιός. Στην υποκριτική είναι περισσότερες οι λύπες από τις χαρές»

https://www.youtube.com/watch?v=YnA5w3-gAAo&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This