Μηνάς Αηδόνης: Ο κολλητός της Τούνη μπήκε στο… «My Style Rocks» (video)

Για πρώτη φορά άνδρας στο ριάλιτι μόδας

Must Read

Να αποδείξει σε κριτές και κοινό ότι το styling και η μόδα δεν είναι μόνο για γυναίκες, θέλησε ο κολλητός της Ιωάννας Τούνη, Μηνάς Αηδόνης και εισέβαλε στο «My Style Rocks».

Για πρώτη φορά, ένας άνδρας διαγωνίζεται στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» και είναι αποφασισμένος να «λιώσει» την πασαρέλα του πλατό και να κερδίσει το έπαθλο. 

Ο 27χρονος γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός, σπουδάζει οικονομικά ενώ έχει ασχοληθεί επίσης με το fashion design και το styling. Ο Μηνάς λατρεύει τη μόδα και γράφει γι αυτήν στο δικο του blog, ασχολείται με το modeling και τις δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Όπως δηλώνει, του αρέσει να κάνει συνδυασμούς και να πειραματίζεται με  διαφορετικά στιλ. Απολαμβάνει να ασχολείται με την περιποίηση του σώματός του, ενώ από τη ζωή του δεν λείπει η συστηματική γυμναστική. 

Στον ελεύθερό του χρόνο φυσικά βολτάρει με τις κολλητές του Ιωάννα Τούνη και Στέλλα Πάσσαρη οι οποίες είναι και οι αγαπημένες του παίκτριες στο «My Style Rocks».

Δείτε την πρώτη του εμφάνιση:

https://www.youtube.com/watch?v=-BG5JiBN9u0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This