Ο Γιώργος Νταλάρας για τη σύζυγό του, Άννα: «Έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη» (video)

«Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο»

Must Read

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα θέατρα και μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους παγκοσμίως, ενώ συνεργάστηκε με πολλές από τις σημαντικότερες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου. Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με τους περισσότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής. Έχει λάβει τιμητικά την κυπριακή υπηκοότητα.

Ο γνωστός ερμηνευτής το 2018 κυκλοφόρησε τη βιογραφία του, μέσα από την οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, καθώς και σημαντικές στιγμές της ζωής του.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στη γυναίκα της ζωής του, τη σύζυγό του Άννα, αλλά και το πως τη γνώρισε. Το απόσπασμα του βιβλίου έχει τον τίτλο «Μέσα στη φωτιά συναντάς τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σου…»

Ο ίδιος όταν καλείται να αναφερθεί στη σύζυγό του μιλάει πάντα με τρυφερότητα. Μετά από πολλά χρόνια γάμου ο Γιώργος Νταλάρας δηλώνει ακόμη ερωτευμένος με τη σύζυγό του. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», o γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον τρόπο γνωριμίας τους με τα πιο υπέροχα λόγια.

«Την Άννα την γνώρισα, διώχνοντάς την από το “Θεμέλιο” γιατί έκανε θόρυβο και κάναμε πρόβα».

«Νομίζω πως η Άννα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την Άννα, το έχω ξαναπεί και παλαιότερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Αν δεν υπήρχε η Άννα, μπορεί να μην έκανα ούτε τα μισά. Η Άννα με βοήθησε να κάνω ένα βήμα προς την κοινωνικοποίηση».

Ο Γιώργος Νταλάρας θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Προσωπικά» και θα αναφερθεί στην αγαπημένη του σύζυγο.

Η εκπομπή «Happy Day» κατάφερε να εξασφαλίσει ένα μικρό απόσπασμα μέσα από το οποίο ο Γιώργος Νταλάρας φαίνεται να τονίζει χαρακτηριστικά πως η σύζυγός του «έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη».

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας.

Η Άννα, όταν τη γνώρισα, ήταν ένα φωτεινό πλάσμα. Νομίζω ότι της άξιζε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι η Άννα έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη που παίζει και λίγο μπουζουκάκι»

https://www.youtube.com/watch?v=IcHXI8GAouI&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This