Τετάρτη 23/6/2021

Big Brother: Η απόδειξη ότι η Άννα Μαρία δεν αποκάλεσε τον Θέμη «η ντροπή των γκέι» (video)

Η Ραμόνα ισχυρίστηκε πως η Άννα Μαρία αποκάλεσε τον Θέμη «η ντροπή των γκέι», αυτός ήταν και ο λόγος που τσακώθηκε πριν λίγες ημέρες ο Θέμης με την Άννα Μαρία.

Η Άννα Μαρία ωστόσο επέμενε πως δεν τον αποκάλεσε ποτέ έτσι με τον Θέμη να μην την πιστεύει και οι εντάσεις μέσα στο σπίτι να εντείνονται περισσότερο.

Ο Big Brother όμως αποκάλυψε την αλήθεια φανερώνοντας το βίντεο με όσα είχαν ειπωθεί από την Άννα Μαρία και απ’ ότι φαίνεται έλεγε την αλήθεια, ωστόσο έσταξε το φαρμάκι της με διαφορετικό τρόπο.

«Αφού προωθούν την ξεδιαντροπιά της Αφροδίτης και τον Θέμη να ξεφτιλίζει τον κλάδο του που είναι ομοφυλόφιλοι. Εγώ στο ξαναλέω που έχω πάει στην Μύκονο έτσι ομοφυλόφιλους να ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους δεν έχω δει. Λοιπόν να βγάζει εκεί πέρα τον κ@λ@ του δημόσια δεν το δέχομαι. Είδα δυο κ@λ@@ς στον ήλιο μέρα μεσημέρι. Πήγα να πάρω το πουφ μου και είδα δύο κ@λ@@ς να λιάζονται.»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ