Big Brother: Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας ως σπουδάστρια Δημοσιογραφίας – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Must Read

H Άννα Μαρία είναι μία από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του Big Brother αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τσακώνεται με τους συμπαίκτες της, ωστόσο αποτελεί ένα από τα φαβορί.

Η κρητικιά παίκτρια απ’ ότι φαίνεται αγαπάει πολύ την τηλεόραση αφού το 2019  είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal και μάλιστα είχε καταφέρει να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=7N_2nl-kzk4

Η ίδια δηλώνοντας συμμετοχή για να μπει στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» είχε παρουσιαστεί ως δικηγόρος, όμως εκτός από τη νομική σχολή, έχει τελειώσει και δημοσιογραφία καθώς υπήρξε φοιτήτρια του ΑΝΤ1 Μedia Lab.

Η Άννα Μαρία είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού σε ρεπορτάζ που προωθούσε τις ανάγκες της σχολής.

Big Brother spoiler

H Άννα Μαρία λόγω του χαρακτήρα της έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση αρκετές φορές. Είναι γνωστό πως και αυτήν την εβδομάδα είναι μία από τις υποψηφίους αφού την ψήφισαν οι συμπαίκτες της την Παρασκευή.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για τους άλλους δύο παίκτες που θα την συνοδεύσουν στον τάκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι η Ραμόνα και ο Χρήστος Μακρίδης, γνωστός ως «Αντιδήμαρχος».

Αναμένεται ο παίκτης που θα κερδίσει το βέτο ώστε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια ανατροπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This