Διονύσης Σχοινάς: «Είμαι ακόμη σοκαρισμένος! Μπήκαν με την Καίτη μέσα στο σπίτι, τέσσερα άτομα με όπλα για να μας ληστέψουν» (video)

Must Read

Ο Διονύσης Σχοινάς για μεγάλο χρονικό διάστημα απείχε από τα μουσικά δρώμενα. Αυτή του η απόφαση ήταν συνειδητή, καθώς προτίμησε να μείνει στο σπίτι και να μεγαλώσει τον γιο του, αφήνοντας την σύζυγό του Καίτη Γαρμπή να εργαστεί, η οποία τότε είχε μεγαλύτερη καριέρα από εκείνον, γεγονός το οποίο αναγνωρίστηκε από εκείνον.

Για την απόφαση του αυτή αλλά και για τον λόγο της αποχής του από τις μουσικές σκηνές μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής χθες το βράδυ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» δηλώνοντας πως  «το επαγγελματικό κενό μου δημιουργήθηκε όταν είχαν ξεκινήσει τα Fame Story και όλοι οι τραγουδιστές μπήκαμε σε μία σακούλα».

Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε και στην απώλεια του αδερφού του, η οποία του στοίχησε αλλά γρήγορα, όπως εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος, πήρε τη θέση του ο ερχομός του γιου του, τον οποίο από την ημέρα της γέννησης του τον αντιμετώπισε σαν αδερφό του.

«Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδερφό μου. Έχασα τον αδερφό μου πολύ νωρίς και πήρε γρήγορα τη θέση του ο μικρός. Δεν μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε κακό. Δεν ζήτησα ποτέ τον σεβασμό του με σέβεται επειδή είμαι ο κολλητός του».

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στις αρχές του έτους, όταν τέσσερις ληστές μπήκαν στο σπίτι του με την Καίτη Γαρμπή και τους λήστεψαν, υπό την απειλή όπλου. Ο Διονύσης Σχοινάς ομολόγησε πως μετά από τόσο καιρό δεν του έχει φύγει το σοκ.

«Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήμουν εγώ και το παιδί στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα “κόβουν”…  Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά.

Αυτό γενικά παίζει. Να το ξέρουμε όλοι μας. Σου συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε “έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα”. Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει “βιοσυντονισμό” για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε» κατέληξε λέγοντας ο διάσημος τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This