Η Ιωάννα Τούνη στα «δίχτυα» της Σάσας Σταμάτη: «Θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια» (video)

Η δημοσιογράφος «κάηκε» από το ηχητικό απόσπασμα που έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα

Must Read

Απάντηση στον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της για τους «τεμπέληδες που χαίρονται να παίρνουν τα 800 ευρώ ενώ δεν δουλεύουν» και το ηχητικό απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας, έδωσε η γνωστή incluencer και επιχειρηματίας Ιωάννα Τούνη.

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι «My Style Rocks» και γρήγορα ανελίχθηκε στον επιχειρηματικό κόσμο, κάνοντας το δικό της άνοιγμα στον τομέα της ένδυσης και των οπτικών, «άδειασε» τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Οι δηλώσεις της για την κατάσταση στη συμπρωτεύουσα και εκείνους που «βολεύονται» με το επίδομα των 800 ευρώ, παρουσιάστηκαν από τη δημοσιογράφο ως «συνέντευξη», ενώ όταν η ίδια η Ιωάννα υποστήριξε ότι οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν, η Σάσα Σταμάτη δημοσιοποίησε μέρος του ηχητικού αποσπάσματος, από τη συνομιλία τους, για να αποδείξει ότι όντως η φράση αυτή ειπώθηκε από τα χείλη της Τούνη.

Εξοργισμένη με την κίνηση της δημοσιογράφου, η Ιωάννα, μέσα από Insta-Story, αναφέρει ότι στην ουσία δεν τίθεται καν θέμα συνέντευξης αφού η Σάσα Σταμάτη την κάλεσε… σε φιλικό επίπεδο για να μάθει τα νέα της, με τις δηλώσεις της τελικά να παρουσιάζονται ως «θέμα» στην εφημερίδα που εργάζεται. Η influencer και επιχειρηματίας όπως αναφέρει, δεν ήθελε έως τώρα να εκθέσει τη δημοσιογράφο, η κίνηση της όμως να προβεί παράνομα σε δημοσιοποίηση της συνομιλίας τους για να βγάλει «λαβράκι» και να την εκθέσει, ήταν το αποκορύφωμα:

Ιωάννα Τούνη

«Με όλο το σάλο που προκλήθηκε με τις “τηλεφωνικές δηλώσεις” που έκανα προχθές θα ήθελα να μάθετε την αλήθεια που δεν είπα μέχρι τώρα, γιατί δεν ήθελα να εκθέσω ανεπανόρθωτα τη δημοσιογράφο που ευθύνεται για όλη αυτή τη τραγική παράνοια και την ύβρη που νιώθω τα τελευταία 24ωρα. Ποτέ μου δεν έδωσα τηλεφωνική συνέντευξη στη κ. Σάσα Σταμάτη. Storytime. Eιχα πάει στην εκπομπή της εν λόγω δημοσιογράφου πριν 2-3 χρόνια. Εκ τότε η ίδια με καλεί τηλεφωνικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μάθει τι κάνω, πότε θα κατέβω Αθήνα, αν έχω πικάντικα νέα κτλ.. Πολλές φορές έχουμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση και άλλες μετά από δική της παράκληση της δίνω κάποιες περισσότερες πληροφορίες πάνω σε θέματα που με αφορούν και συντάσσουμε μαζί κάποιο άρθρο. Προς έκπληξή μου διαπίστωσα χθες πως το φιλικό τηλεφώνημά της μεταφέρθηκε εν αγνοία μου σε συνέντευξη όχι μόνο σε μια εφημερίδα της κακιά ώρας αλλά ακόμη το πιο αστείο είναι ότι η Σάσα ηχογράφησε τη φιλική ιδιωτική κλήση μας παρά τη θέλησή μου», αναφέρει στον λογαριασμό της.

Αρκετοί ακόλουθοί της μάλιστα, προτρέπουν την Ιωάννα να κινηθεί νομικά ωστόσο εναντίον της δημοσιογράφου και της εφημερίδας, ωστόσο η ίδια δηλώνει ότι αρκείται στο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This