Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη ασχολείται με την μουσική και δεν… βλέπει τον πατέρα του στην τηλεόραση (video)

Ο 23χρονος Ιάσονας μας συστήνεται για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει δημοσιογράφος όπως ο πατέρας του.

Must Read

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει σημειώσει μία επιτυχημένη καριέρα στην τηλεόραση. Ο γνωστός παρουσιαστής είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρώτα ονόματα στην πρωινή ενημέρωση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι παντρεμένος εδώ και αρκετά χρόνια με την Τίνα Παπαδέλη από το 1993 μέχρι σήμερα με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους, τον Κωνσταντή, τον Φοίβο και τον Ιάσονα.

Ο 23χρονος Ιάσονας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την μουσική και να μην ακολοθήσει τον δρόμο του πατέρα του και να γίνει δημοσιογράφος.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής, όλα ξεκίνησαν όταν σπούδαζε business στο Μπρίστολ της Αγγλίας, όταν ένα βράδυ αποφάσισε να πάρει την κιθάρα του και να παίξει μουσική σε ένα μπαρ.

 

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική.»

Ενώ όλη η οικογένειά του ασχολείται με την δημοσιογραφίας, ο 23χρονος ταλαντούχος νεαρός αποφάσισε να χαράξει την δική του πορεία στον χώρο της μουσικής.

«Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του»

Αναφορικά με το πρώτο του τραγούδι το οποίο το έγραψε σε ηλικία 16 ετών, ο Ιάσονας αποκάλυψε πως πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η τότε κοπέλα του.

Το πρώτο μου τραγούδι το άκουσε η κοπέλα μου. Ο έρωτάς μας τότε ήταν η έμπνευσή μου. Δεν έχω σχέση τώρα, είμαι ελεύθερος και ωραίος. Η μουσική μου έχει βάλει γυαλιά για να βλέπω τον κόσμο ξεκάθαρα. Το όνομα “Γιώργος Παπαδάκης” είναι τεράστια ασπίδα στην πλάτη μου.»

Στην ερώτηση αν παρακολουθεί τον πατέρα του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο ίδιος απάντησε χαριτολογώντας:

«Είναι πολύ νωρίς η εκπομπή του πατέρα μου και δεν τη βλέπω. Θα τη δω αν είμαι σερί από το βράδυ. Για μένα είναι ο μπαμπάς μου και όχι ο Γιώργος Παπαδάκης.»

Τέλος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα λέγοντας πως

«Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω ένα live στην Ελλάδα, αλλά ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού».

https://www.youtube.com/watch?v=jnYJg0ZT62k&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This