Συγκινεί η Χαρά Βέρα για την ΑμΕΑ εγγονή της: «Δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή» (video)

«Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει»

Must Read

Η Χαρά Βέρρα που έγινε ιδιαίτερα γνωστή για τις δημοτικές και λαϊκές της ερμηνείες, τόλμησε να κάνει ένα επιπλέον βήμα και να εμφανιστεί στο J2US όπου διαγωνίστηκε ως ζευγάρι με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Λίγους μήνες μετά, η τραγουδίστρια μίλησε για την σχέση της με τον γνωστό κομμωτή, την αναβολή του γάμου της αλλά και για την δεκάχρονη εγγονούλα της, την Χαρά.

«Έχω να δουλέψω από τον Μάρτιο» ανέφερε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Έκανα τη διαδικασία, πήρα τότε το επίδομα, αλλά αυτό ήταν μόνο, 800 ευρώ τον Απρίλιο» δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Αναφορικά με την φιλική σχέση που κράτησε με τον Τρύφωνα Σαμαρά, η Χαρά Βέρρα δήλωσε: «Δεν περίμενα να πάει ξανά ο Τρύφωνας Σαμαράς στο J2US, αλλά χαίρομαι που είναι εκεί. Εννοείται ότι μιλάμε. Όταν νόσησε του είπα να του φτιάξω ότι φαγητά θέλει να του πάω, αλλά δεν με πήρε τηλέφωνο».

Για τον αναμενόμενο γάμο της, η Χαρά Βέρρα διευκρίνισε ότι θα γίνει το επόμενο έτος, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της, απάντησε «Τον λατρεύω τον Σπύρο».

«Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει»

Φανερά συγκινημένη, η τραγουδίστρια μίλησε για την εγγονή της, η οποία είναι δέκα χρονών και ζει με αρκετές δυσκολίες καθότι ΑμΕΑ, αντιλαμβάνεται όμως τα πάντα παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντιδράσει: «Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει», δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=9RKIv3Qx1Tk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This