Κυριακή 20/6/2021

Μαρία Ιωαννίδου: Το περιστατικό στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» που θύμωσε τον Ωνάση (video)

Συνέβη στην σκηνή με το αεροπλάνο.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου έχει συμμετάσχει σε πολλές αγαπημένες ταινίες ανάμεσα στο διάστημα των δεκαετιών 1960 και 1980. Μία από αυτές τις ταινίες ήταν και η ταινία με τίτλο «Μία Ελληνίδα στο Χαρέμι», όπου πρωταγωνιστούσε στο πλευρό της αείμνηστης Ρένας Βλαχοπούλου, μαζί με τον Χρόνη Εξαρχάκο και τον πρώτο της σύζυγο, Βαγγέλη Σειληνό.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» αναφέρθηκε στην γνωριμία και τον χωρισμός της με τον πρώτο της έρωτα και σύζυγο τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά και στα παρασκήνια της ομώνυμης ταινίας στην σκηνή με το αεροπλάνο.

«Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ο έρωτάς μου. Τον ερωτεύτηκα από 9 ετών. Μόλις με είδε είπε “αυτό το κοριτσάκι όταν πάει 15 – 16 θα την κάνω παρτενέρ μου και γυναίκα μου”. Κι έτσι έγινε.» είπε αρχικά η γνωστή χορεύτρια και πρόσθεσε «Στην ταινία “Μια Ελληνίδα στο χαρέμι” ήμασταν ζευγάρι. Χωρίσαμε σε μια άλλη ταινία που εγώ έφυγα.»

Όσον αφορά την συνεργασία της με την Ρένα Βλαχοπούλου ή ίδια εξομολογήθηκε πως «Με ζόριζε πολύ η Ρένα Βλαχοπούλου. Με έλεγε παρτσακλό. Η σκηνή “τράβα μαλλί” ήταν αληθινή.»

«Το βάρος σε αυτή τη σκηνή το είχε ο Χρόνης Εξαρχάκος. Κάποια στιγμή τον έπιασε πανικός και είπεκατεβάστε το αεροπλάνο τώρα”. Αυτό το αεροπλάνο ήταν το αγαπημένο του Αλέξανδρου Ωνάση. Τότε θύμωσε και είπε “παρακαλώ πολύ ή τελειώνετε τη σκηνή ή το αποσύρω”», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ