Δευτέρα 21/6/2021

Η σόλο Παναγιώταρου οδεύει για το ελληνικό «The Bachelorette»!

Θηλυκός Βασιλάκος...

Ακόμη δεν χώρισε και κάποιοι… είδαν στο πρόσωπό της την ιδανική τηλεοπτική εργένισσα που θα τους φέρει νούμερα!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία φαίνεται ότι θέλουν στον Alpha για «διάδοχο» του Παναγιώτη Βασιλάκου στη θηλυκή βερσιόν του reality «The Bachelor», που αναμένεται να ξεκινήσει στο κανάλι το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μήπως όμως το γεγονός ότι η ξανθιά καλλονή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο δίχως να έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες για τη λύση του γάμου τους αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στην υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου; Άλλωστε, ούτε η ίδια ούτε όμως και ο πλαστικός χειρουργός που παντρεύτηκε το 2018 έχουν μιλήσει ακόμη για διαζύγιο.

«Διάλειμμα»

Απεναντίας, και οι δύο έκαναν λόγο για «διάλειμμα» στον γάμο τους προκειμένου ν’ αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν μαζί ή θα πορευτεί καθένας μόνος του. Πρακτικά δηλαδή η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή είναι ζωντοχήρα, ενώ τυπικά παραμένει σύζυγος του Αριστομένη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μάλλον δεν μπορεί να γίνει η πρωταγωνίστρια του πρώτου ελληνικού «The Bachelorette» στον Alpha και ν’ αναζητήσει καινούργιο γαμπρό ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους αν δεν πάρει διαζύγιο! Πάντως η ίδια τα περνάει φίνα! Απόδειξη; Στόλισε δέντρο στο καινούργιο της σπίτι, στολίστηκε και έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram: «Στόλισα το δέντρο μου και το έζησα μόνη μου!»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ