Χείμαρρος η Μαριάντα Πιερίδη: «Οι αποφάσεις από ειδήμονες προκάλεσαν περισσότερα κρούσματα και θανάτους»

Η τραγουδίστρια ξέσπασε για τον χειρισμό της πανδημίας

Must Read

Με μια καταιγιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη ξεσπάθωσε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία του κορωνοϊού. 

Η Μαριάντα ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει με τρυφερότητα τον γιό της, απευθύνεται στους κυβερνώντες και εμψυχώνει τους ακόλουθούς της να μην φοβούνται να μιλήσουν και να αντιδράσουν. Σχολιάζοντας την εύκολη λύση του lockdown, η Μαριάντα κάνει λόγο για αμέτρητα λάθη που στέρησαν την λειτουργία της οικονομίας, σε χώρους μάλιστα που τα μέτρα προστασίας τηρούνταν ευλαβικά:

«Εκεί να σε έχω καρδιά μου.. μακριά από την τραγική κατασταση που ζούμε τώρα!
Μακριά από αποφάσεις που έχουν παρθεί από «Ειδήμονες» που δεν έχουν σκεφτεί τι θα πει Έλληνας πολίτης και ποιες οι ιδιαιτερότητες αυτού! Και ότι οι ως τώρα αποφάσεις, προκαλούν περισσότερα κρούσματα κ περισσότερους θανάτους στη χώρα μας! (Βάζω και τις αυτοκτονίες μέσα)

Εκεί στα υπουργεία, ταπεινή άποψη:ούτε Άγγλοι ούτε Γάλλοι ούτε Γερμανοί είμαστε! Και για να μας «μαζέψετε», οπως λέτε θελουμε άλλη τακτική.

1)Αν είχες τα «καφέ» ανοιχτά, δεν θα συνωστίζονται σαν τις σαρδέλες στα σπίτια φίλων, σε ένα καναπέ για να τα πούνε.

2)Αν είχες ανοιχτά τα «εστιατόρια» δεν θα γιόρταζαν στα σπίτια τους στις γιορτές τους και στα κυριακάτικα τραπεζώματα και παρτυ γενεθλίων! Δεν θα μαζεύονταν 5 μανούλες σε ένα σπίτι και 10 πιτσιρίκια στις πυλωτές! Δεν είναι καλύτερα σε χώρους με ασφαλείς αποστάσεις και κανόνες υγιεινής;;;

3)Δεν είναι καλύτερα να μπορούν να πάμε ένα «θέατρο», μαζί με τα παιδιά τους την Κυριακή; Κ.α.

Έχοντας πάντα στο μυαλό, το πώς σκεφτόμαστε σαν Ελληνικός λαός! Εσεις και τα υπουργεία σας μπορείτε ;;;
Με αγάπη Μ.

Διαβαζοντας κάποια μνμ διαπιστώνω πόσο πραγματικό είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα στην Δημοκρατία μας! Η πεποίθηση-φοβος των πολιτών οτι δεν θα πετύχουν ούτως η άλλως τίποτα αν μιλήσουν αν αντιδράσουν. Και από πάνω ότι αν το κάνουν θα είναι κ δακτυλοδεικτούμενοι!!! Πόσο λάθος! Πόσο κρίμα!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This