H Ελεονώρα Ζουγανέλη φωτογραφίζεται με floral μίνι στο μπαλκόνι της 

Κυριακή γιορτή και σχόλη για την Ελεονώρα

Must Read

Το καλοκαίρι μέσα στον χειμώνα έφερε η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελεoνώρα Ζουγανέλη.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνης και κριτής του «The Voice» φόρεσε ένα εντυπωσιακό floral μίνι και φωτογραφήθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και με ανάρτησή της στο Instagram έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εξυμνώντας τη γαλήνη του κυριακάτικου πρωινού προτείνει στους ακόλουθούς της τρόπους χαλάρωσης μέσα στο lockdown.

«Κυριακή γιορτή και σχόλη…Πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό; Ωραίο καφέ, ακόμα πιο ωραίο πρωινό, ίσως λίγες δουλειές σπιτιού, λίγο διάβασμα, λίγο χαζολόγημα, μια τρυφερή αγκαλιά, λίγο χουζούρι παραπάνω… Μπορείς να φτιάξεις ένα ωραίο κέικ, να πας ένα μικρό περίπατο στη γειτονιά, να διαβάσεις εφημερίδες και περιοδικά, να κάνεις μια μάσκα προσώπου… Και έτσι οι ώρες σαν νερό θα κυλήσουν και μια νέα εβδομάδα θα αρχίσει ξανά. Να περάσετε όμορφα ό,τι και να κάνετε» έγραψε στον λογαριασμό της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This