Γιάννης Κότσιρας: «Ο Δημήτρης Μητροπάνος με έβρισε πολύ» (video)

Το άγνωστο περιστατικό στις αρχές της γνωριμίας τους.

Must Read

O Γιάννης Κότσιρας ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία το 1990 τραγουδώντας ρεμπέτικα και λαϊκά. Έκτοτε έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ερμηνευτές σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 2011 συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κότσιρας βρέθηκε στο πλευρό ενός από τους τελευταίους τραγουδιστές – θρύλους, τον Δημήτρη Μητροπάνο, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε κόσμο ανά την Ελλάδα την Κύπρο. Θεωρείται μία συνεργασία-σταθμός για τον τραγουδιστή του έντεχνου ρεπερτορίου, καθώς το πρόγραμμα που παρουσίαζαν προσφέρθηκε σαν όαση αυθεντικής λαϊκής διασκέδασης.

Γι’ αυτήν του την συνεργασία θα μιλήσει σήμερα ο γνωστός καλλιτέχνης στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, εξιστορώντας μάλιστα και ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους στις αρχές τις γνωριμίας τους..

«Ο Μήτσος ήταν οικογένεια. Πριν γνωριστούμε καλά, με κάλεσε στο σπίτι του να μιλήσουμε για το χειμώνα που θα δουλεύαμε μαζί. Εγώ περίμενα να δω τον Μητροπάνο όπως τον είχα στο μυαλό μου. Φορούσε ένα φανελάκι – αυτά του παππού – τα κλασικά τα άσπρα κι ένα τρομερό σορτσάκι και μου λέει “τι καφέ πίνεις; Εγώ φτιάχνω τον καφέ σε αυτό το σπίτι.

Και μου έφτιαξε καφεδάκι ο Δημήτρης Μητροπάνος. Κάτσαμε και τα είπαμε κι έτσι γνωριστήκαμε από κοντά. Με έβρισε πολύ… Άρχισε να με βρίζει γιατί του έλεγα όχι τόσα χρόνια. Και μετά αγαπηθήκαμε πάρα πολύ», ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This