GNTM: Η αποχώρηση της Μαριαγάπης, τα δάκρυα του Αιμιλιάνο και η απάντηση της μητέρας της στο αν εγκρίνει την σχέση τους (video)

Must Read

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο στη δοκιμασία που είχαν τα μοντέλα του GNTM ήταν να ποζάρουν σε ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ.

Η Μαριαγάπη όμως ήταν η παίκτρια που είχε, σε σχέση με τους υπόλοιπου παίκτες, την χειρότερη φωτογραφία.

Η κριτής του reality μόδας, Bίκυ Καγιά, της ανακοίνωσε σχεδόν αμέσως πως θα αποχωρούσε από το παιχνίδι, γεγονός το οποίο περίμενε και ίδια η παίκτρια μετά την κριτική που άκουσε.

Η Μαριαγάπη ούσα έντονα φορτισμένη λύγισε μπροστά στους κριτές και στους συμπαίκτες της, με τον Αιμιλιάνο να μην μπορεί να κρύψει την στεναχώρια του.

Επομένως στο παιχνίδι παραμένουν η Παρασκευή, ο Ηρακλής, ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας και ο Έντουαρντ.

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μετά την αποχώρησή της από το GNTM, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μαζί με την μητέρα της.

Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθούν στην σχέση που είχε συνάψει η Μαριαγάπη με τον Αιμιλιάνο μέσα στο παιχνίδι.

Στην ερώτηση που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου στην μητέρα της Μαριαγάπης, για το αν εγκρίνει την σχέση των δύο παιδιών, εκείνη απάντησε πως: «εγκρίνω απόλυτα και στα δύο μου παιδιά αυτό που θα μου πουν, ότι μητέρα εγώ θέλω να είμαι εκεί. Θεωρώ ότι έχουν πολύ σωστή κρίση και άποψη. Σε προσωπικό επίπεδο τον συμπαθώ ιδιαίτερα γιατί είναι μοντελάρα».

https://www.youtube.com/watch?v=ItNcPrSWvUY&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This