Στο στόχαστρο του Παπανώτα οι λανθασμένες πληροφορίες που μεταφέρει ο «Mr Happy Traveller»

«Αδαής» ο Μπλέτσας

Must Read

Τα κάκιστα ελληνικά του Ευτύχη Μπλέτσα, αλλά κυρίως οι λανθασμένες πληροφορίες που μεταφέρει στους τηλεθεατές έκαναν τον Δημήτρη Παπανώτα να… στήσει τον Happy Traveller (όχι τον Κυριάκο) και τον Σκάι στον τοίχο!

Από τα ρούχα του βγήκε (μεταφορικά) ο Παπανώτας βλέποντας την εκπομπή «Happy Traveller», καθώς ο Ευτύχης Μπλέτσας φαίνεται να… μην τα πηγαίνει και πολύ καλά με κάποιες πληροφορίες που μεταφέρει στους τηλεθεατές από τα μέρη τα οποία επισκέπτεται. Ο παρουσιαστής του Alpha αποφάσισε έτσι να προχωρήσει σε μια ανάρτηση στα social media, αδειάζοντας τον παρουσιαστή του Σκάι για τις γνώσεις του… «Καλό παιδί ο Ευτύχης, δεν λέω… Αλλά μήπως εκεί στον Σκάι θα πρέπει λίγο να τον βοηθήσουν να μην εκτίθεται; Λόγω της απεργίας έπαιξαν αρκετά επεισόδια από την εκπομπή του σε επανάληψη. Ο Ευτύχης μάς ξενάγησε στη Νορβηγία. Όπου με λαχτάρα έτρωγε κέικ με λευκή κρέμα. Και… ω ναι, μας εξήγησε ότι το κέικ λέγεται κέικ με γάλα περιστεριού. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Έρχεται όμως η κοτρόνα. Φυλαχτείτε!!! “Τώρα δεν το κάνουν με γάλα περιστεριού αλλά με γάλα αγελάδας”» έγραψε ο Παπανώτας και συνέχισε:

Ο Ευτύχης Μπλέτσας σε στιγμιότυπο από το «Happy Traveller»

«Ότι δηλαδή αυτό το παιδί έχει μαγειρέψει τα πάντα στην τηλεόραση, γιατί η προηγούμενη εκπομπή του ήταν “Η κουζίνα της μαμάς”, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο… και φευ πιστεύει ότι το περιστέρι είναι θηλαστικό και κατεβάζει γάλα… που κάποιοι το αρμέγουν… Να κλάψω ή να γελάσω; Είναι όλα αυτά επιτρεπτά στην τηλεόραση; Και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του… “ανεξάρτητου” ΕΣΡ, αν όχι η διαφύλαξη της γλώσσας και η προστασία μας από τις απίστευτες βλακείες που ακούμε; Τι εννοούν στο ΕΣΡ “υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος” αν όχι αυτά τα δείγματα πλήρους αμάθειας; Επαναλαμβάνω. Όλοι δικαιούνται να είναι αδαείς. Δεν φταίει ο Ευτύχης. Αν και θα έπρεπε κι αυτός λίγο να το δουλέψει… Φταίει ο Σκάι που ούτε βοηθάει έναν αδαή, κατά πως φαίνεται, συνεργάτη του ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το επεισόδιο που θα προβάλλει!!! Πόσο μάλλον όταν παίζει σε χιλιοστή επανάληψη! Έλεος χριστιανοί!» Σαλάτα τα έκανε ο Ευτύχης προφανώς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This