Η Νατάσα Καλογρίδη «λύγισε» on air: «Ξύπνησαν συναισθήματα. Δεν περίμενα ότι θα το πάθω αυτό» (video)

«Αφύπνιση έγινε…»

Must Read

Είναι εκρηκτική και εκκεντρική. Είναι μία παρουσία που σε κάθε πέρασμα της αφήνει το αποτύπωμά της.

Ο λόγος για την Νατάσα Καλογρίδη την οποία απολαμβάνουμε αυτήν την περίοδο στο φαντασμαγορικό show «J2US» και μάλιστα θεωρείται και ένα από τα φαβορί.

Για την συμμετοχή της στο show μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» αλλά και για την σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Είχαμε ουσιαστική σχέση αλλά το γερό της κομμάτι ήταν στο ταξίδι του μυαλού που εγώ πεθαίνω. Γνωριστήκαμε στην ίδια πολυκατοικία, τα γραφεία του είναι πάνω από εμένα. Και ο Κοκλώνης έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε κρατήσει μία σχέση αλλά άλλης μορφής . Και με τις κόρες του είχα ωραία σχέση».

Στη συνέχεια προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση και αναφέρθηκε στον γάμο που είχε κάνει αλλά και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Εάν υπήρχαν παιδιά δε νομίζω ότι θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα είχα άλλη αντίδραση. Φαντάζομαι ότι αν θα γίνει, θα το αγκαλιάσω… Έχω τόση αγάπη μέσα μου που θα ήθελα… Να σου πω, θα σε “σκοτώσω”, τι μου έχεις κάνεις τώρα; Σταματίνα, τι μου ξύπνησες τώρα; Με άγγιξε τρομερά αυτό που είπες. Είναι υπέροχο αυτό που μου συνέβη. Σου μιλάω πολύ σοβαρά. Κοίτα τι έγινε σήμερα, ξύπνησαν συναισθήματα. Δεν περίμενα ότι θα το πάθω αυτό… Αφύπνιση έγινε…» είπε ιδιαίτερα συγκινημένη η Νατάσα Καλογρίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This