Ορθοπεταλιές καψούρας για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο στη Βουλιαγμένη

H καραντίνα έκανε το ειδύλλιό τους να δυναμώσει

Must Read

«Φόρτσα στο πετάλι, να ‘ρθουνε κι οι άλλοι», που λέει και το γνωστό άσμα του Κώστα Μακεδόνα.

Ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν χρειάζονται κανέναν άλλο μαζί τους όταν έχει ηλιόλουστο καιρό και πηγαίνουν για τις ορθοπεταλιές στα νότια προάστια. Απεναντίας, επιδιώκουν να κάνουν μόνοι τους βόλτα με τα ποδήλατά τους για να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, μια και βρίσκονται ακόμη στα ντουζένια της καψούρας.

Οπως συνέβη πρόσφατα, όταν τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στην περιοχή της Βουλιαγμένης και κατέγραψε κάθε κίνησή τους.

Το ειδύλλιό τους

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές επάλξεις στα μέσα της νέας χρονιάς, και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, ενώ φαίνεται πως η καραντίνα έκανε το ειδύλλιό τους να δυναμώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This