Θανάσης Πάτρας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Επαγγελματικά τον εκτιμώ πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια άποψη» (video)

«Την εκπομπή την πήρε ο Αντρέας Μικρούτσικος και το έμαθα από τις εφημερίδες»

Must Read

Ο Θανάσης Πάτρας είναι ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος που έχει στο βιογραφικό του συνεργασίες με πετυχημένους ανθρώπους του χώρου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», και αναφέρθηκε στο πως περνάει την περίοδο της καραντίνας, για την συνεργασία του με την Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και για την αμφιλεγόμενη εκτίμηση που έχει προς το πρόσωπο του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Θα με ενδιέφερε αυτό που κάνω ραδιοφωνικά να το κάνω και τηλεοπτικά» ανέφερε αρχικά για το ενδεχόμενο επιστροφής στα τηλεοπτικά δρόμενα.

«Όταν έκανα εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη μπήκα στο μάτι του κυκλώνα. Είχε μια πρόταση η Σοφία να πάει σε ένα άλλο κανάλι και το έκανε. Εμένα δεν μου είπε κανείς να πάω μαζί της. Βρέθηκα μόνος να διαχειριστώ μια κατάσταση. Άκουγα κάποιες φήμες περί Αντρέα, συνεργαζόμουν τότε και τη σύζυγό του, τη Δήμητρα. Παίζαμε τότε απέναντι με τη Σοφία και κάναμε τα ίδια νούμερα. Την εκπομπή την πήρε ο Αντρέας. Τουλάχιστον να ξέρω τι γίνεται, μην το μαθαίνω από τις εφημερίδες. Ήταν μία φάση επαγγελματική που με έκοψε» σημείωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Όσον αφορά τα χρήματα που κέρδισε από την τηλεόραση, ο ίδιος ομολόγησε πως «χρήματα από την τηλεόραση δεν έχω βγάλει. Μόνο 15-20 έχουν βγάλει τα χρήματα που ακούγονται.»

Επίσης αναφέρθηκε και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας πως «δεν έχω καμία σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Επαγγελματικά τον εκτιμώ πάρα πολύ, σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω την ίδια άποψη».

Τέλος, μίλησε και για την σύζυγό του και την κόρη του με τα πιο τρυφερά λόγια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This