Σοου-μπίζνα! Η Καινούργιου στα δίχτυα σπείρας απατεώνων (video)

Καινούργιου και Γκουντάρας τα νέα θύματα των απατεώνων!

Must Read

«Βράζει» η showbiz με τις διαδικτυακές απάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν αρχίσει να παίρνουν διαστάσεις επιδημίας.

Σχεδόν καθημερινά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και της μουσικής σκηνής της χώρας προειδοποιούν τους διαδικτυακούς φίλους τους για την ύπαρξη fake λογαριασμών, τους οποίους δημιουργούν επιτήδειοι με σκοπό να τους εξαπατήσουν. Τελευταία θύματα του εν λόγω social… ιού, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, οι οποίοι διαπίστωσαν με έκπληξη όχι απλώς την ύπαρξη ψεύτικων λογαριασμών στο Instagram με τα ονόματά τους, αλλά πληροφορήθηκαν κιόλας ότι οι απατεώνες που βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία τους στέλνουν μηνύματα σε κόσμο ζητώντας χρήματα και κωδικούς πρόσβασης σε τραπεζικούς λογαριασμούς!

Όπως ήταν φυσικό, η λαμπερή οικοδέσποινα του Open έγινε έξαλλη με αυτή την εξέλιξη και από τον αέρα της εκπομπής της ζήτησε από τον κόσμο να προσέχει, ενώ δήλωσε ότι θα απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να λυθεί μια και καλή το θέμα της απάτης που γίνεται εις βάρος τόσο της ίδιας όσο και του συνεργάτη της.

«Θέλω να έχω την προσοχή σας. Υπάρχουν κάποιοι ψεύτικοι λογαριασμοί στο Instagram, και δικοί μου και του Γρηγόρη. Παρακαλώ πολύ, αν σας στέλνουν μηνύματα, ζητούν χρήματα και κωδικούς, είναι ψεύτικοι, είναι επικίνδυνοι! Το τονίζω! Εχω μόνο έναν λογαριασμό! Παρακαλώ, οτιδήποτε τέτοιο πέσει στην αντίληψή σας κάντε report! Θα απευθυνθώ άμεσα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ξέσπασε

Τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη δική του περίπτωση, ζητώντας κι εκείνος με τη σειρά του από τους διαδικτυακούς φίλους του να είναι προσεκτικοί. Λίγο νωρίτερα ο ίδιος είχε κάνει σχετική δημόσια έκκληση και μέσω των προσωπικών του social media.

«Υπάρχει ένας αλήτης-απατεώνας που ξεκίνησε με έναν λογαριασμό G.goudaras_official με τη φωτογραφία μου και ενοχλούσε κόσμο ζητώντας τους χρήματα (υποτίθεται για εμένα) ή PIN καρτών. Μετά από τις πολλές αναφορές άλλαξε τη φωτογραφία (έβγαλε εμένα) και έκανε λογαριασμό goudaras7, συνεχίζοντας όμως να κάνει το ίδιο, λέγοντας πως είμαι εγώ. Ζητάει μέχρι και χρήματα για να δώσω (υποτίθεται εγώ…) σε δάνειο που έχω για το μαγαζί μου. Σας ζητώ συγγνώμη και σας παρακαλώ να προσέχετε και να του κάνετε αναφορές» έγραψε στην ανάρτησή του, δημοσιεύοντας ένα κολάζ με φωτογραφίες μηνυμάτων εξ ονόματός του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This