Κυριακή 25/7/2021

Νίκος Βέρτης: «Aυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες προσπαθούν να σας ρίξουν στην παγίδα τους»

«Θέλουν ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά».

Ένα συχνό φαινόμενο που παρατηρείται τελευταία είναι να πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης γνωστά πρόσωπα της Ελληνικής showbiz.

Αυτή τη φορά σειρά είχε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, τον οποίο άστοχα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει έχει πραγματοποιήσει μια επένδυση, η οποία «τρομοκρατεί» την κυβέρνηση και τις τράπεζες.

117990399 319270059278422 8193981960993816982 n

Αυτή η είδηση δεν ισχύει και το ξεκαθαρίζει ο ίδιος ο τραγουδιστής μέσω δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες. Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά. Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

verths

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ