Τρίτη 27/7/2021

Πως αντέδρασε ο Γκλέτσος για την απαγόρευση αγιασμού των υδάτων

Η σχέση του Απόστολου Γκλέτσου με την εκκλησία είναι γνωστή, όπως γνωστό είναι ότι κάθε χρόνο στα Θεοφάνια, έπεφτε για να πιάσει τον Σταυρό. Γι’ αυτό και δεν άφησε ασυγκίνητο η φετινή απαγόρευση αγιασμού των υδάτων.

Έγραψε λοιπόν σε ανάρτησή του στα social media για τις κλειστές εκκλησίες την ημέρα των Θεοφανίων:

Για αυτό του το σχόλιο μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» εξηγώντας:

«Αυτό είναι ένα δεδομένο στην ελληνική κοινωνία και όποιος το διαχειρίζεται πολιτικά πρέπει να προσέχει. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος και όχι στο παραπέντε να αλλάζουν αποφάσεις» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στην ερώτηση αν διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες είπε: «Δεν διαφωνώ με τίποτα. Διαφωνώ με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάζει στο παραπέντε αυτά που συμφωνεί. Έκανε μια αλλαγή την τελευταία στιγμή και μόλις η εκκλησία είπε ότι δεν κάνει πίσω, πήρε πίσω την απόφασή της. Θεωρώ ότι η ηγεσία της Εκκλησίας και γενικά το ράσο στάθηκε σωστά στο θέμα της πανδημίας και βοήθησε πολύ και βοηθά και γι’ αυτό έχουμε καλές επιδόσεις σε αυτό το κομμάτι της πανδημίας».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ