Αποκαλύψεις της Καινούργιου για τις κόντρες με τον Λιανό (video)

Τέρμα οι τσακωμοί!

Must Read

Η αδιαθεσία και η κρίση πανικού που έπαθε στην εκπομπή της «Ευτυχείτε!» στο Open η Κατερίνα Καινούργιου την έχουν κάνει πολύ αυθόρμητη και ευαίσθητη και θέλει να ξορκίσει πλέον κόντρες, καβγάδες και τσακωμούς.

Μια αποκάλυψη λοιπόν έκανε χθες το πρωί η όμορφη παρουσιάστρια για τις σχέσεις της με τον Γιώργο Λιανό, όταν παρουσίαζαν μαζί την εκπομπή «Όλα παίζουν» στον Alpha, καθώς τον έβλεπε σε ένα βίντεο για το φετινό «Survivor». Η Κατερίνα ανέφερε ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Λιανό δεν ήταν καθόλου καλές και τσακώνονταν αρκετά εκείνη την περίοδο.

«Ενας άνθρωπος έχει τσακωθεί με τον Λιανό. Εγώ στο “Ολα παίζουν” στον Alpha με την Καμηλά και τη Μαγγίρα! Μας είχαν βάλει να τσακωθούμε. Λάθη της διοίκησης, όπως καταλαβαίνετε. Δεν ταιριάζαμε και ήταν ποιος θα μιλάει πρώτος, ποιος δεύτερος, ποιος θα μιλάει πιο πολύ. Εν τω μεταξύ δεν μιλιόμασταν στη διάρκεια της εκπομπής και, όταν τελείωνε η εκπομπή, ξανατσακωνόμασταν. Όταν τελείωσε η παραγωγή, μετά λέγαμε τι βλακείες κάναμε. Ολα αυτά είναι χαζά, για κάτι βλακείες στην εκπομπή τσακωνόμασταν. Δεν είχαμε καθόλου χημεία. Θυμάμαι να λέω στον Γιώργο: “Δεν γελάω με τα αστεία σου”» ανέφερε on air η λαμπερή παρουσιάστρια και συνέχισε: «Τώρα γελάω όταν τον βλέπω στην τηλεόραση. Μόνο τα καλύτερα θα πω για τον Γιώργο, έχει ταλέντα, ωραίο χαρακτήρα, τον αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This