#SurvivorGR Τι απαντάει ο Τάσος Ξιαρχό για τις φήμες που τον θέλουν στην ομάδα των Διασήμων (video)

Must Read

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν έντονα οι φήμες ότι ο προηγούμενος νικητής του «J2US», Tάσος Ξιαρχό, θα εισβάλει στο Survivor στην ομάδα των Διάσημων.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου αποκάλυψαν πως ο γνωστός χορευτής είχε πραγματοποιήσει ραντεβού με την Acun Medya για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο ίδιος μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι έκλεισε η συμφωνία, καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε το στιγμιότυπο της εκπομπής, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε τι ισχύει στην πραγματικότητα εν ευθέτω χρόνο μέσω Instastory, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν είναι τίποτα σίγουρο για πολλούς λόγους. Ένας είναι ότι δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα απαλλαγή από το στρατό και δεν μπορώ να ταξιδέψω εκτός Ελλάδας προς το παρόν» και πρόσθεσε:

«Πάντως εάν είναι να πάω στο Survivor, αν είναι να πάω και αν τα καταφέρουμε και αν όλα πάνε καλά, θα ζήσετε τρομερές στιγμές»

https://www.youtube.com/watch?v=WRyHsCmNaY0&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This