Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Ξέσπασε ο Βαλάντης για την πρώην του: «Μου ζητούσε 1.500 ευρώ τον μήνα…»

«Έζησα πολύ bullying, με απαξίωνε» καταγγέλει ο τραγουδιστής

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βαλάντης έπεσε θύμα εκμετάλλευσης από την πρώην σύντροφό του και θέλησε να το αποκαλύψει στους θαυμαστές του προκειμένου και να εκφράσει τον πόνο που βίωσε από την συμπεριφορά αυτής της γυναίκας.

Μιλώντας για το μήνυμα που έλαβε από την γυναίκα που είχε παράλογες απαιτήσεις, ο τραγουδιστής διάβασε στον αέρα της εκπομπής «Pop Up» το τελευταίο μήνυμα που το έστειλε πριν δώσουν οριστικό τέλος στον δεσμό του.

Στο μήνυμά της η πρώην σύντροφός του ανέφερε ότι ο Βαλάντης είναι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που του αρέσει να τον υπηρετούν, επειδή όπως του έγραψε χαρακτηριστικά, έτυχε να έχει καλή φωνή: «Χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα, ούτε στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου» έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

Μια ημέρα μετά την αποκάλυψη αυτού του μηνύματος, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και εξήγησε από την δική του πλευρά όσα έζησε με την γυναίκα που του ζητούσε 1.500 ευρώ το μήνα για τα έξοδα ομορφιά της: «Αυτά μου τα έγραψε η τελευταία μου σχέση που ζούσε μαζί με τα παιδιά μου μέσα στο σπίτι. Λοιπόν για να πω εγώ τέτοιο πράγμα, δεν έχω ζήσει ξανά τέτοιον άνθρωπο. Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα δίπλα μου θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Γι’ αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα» δήλωσε πικραμένος ο τραγουδιστής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ