#SurvivorGR Πότε θα επιστρέψει η Κάτια Ταραμπάνκο – Οι αιχμές του Περικλή Κονδυλάτου για την συμπαίκτριά του (video)

Άρχισαν τα «όργανα» στην ομάδα των διασήμων.

Must Read

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης, παρατήρησε ότι το νεαρό μοντέλο είχε βραχνιάσει με εκείνη να απαντά ότι ίσως κρύωσε λιγάκι. Η κατάστασή της όμως επιδεινώθηκε και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική.

Η Κάτια παρέμεινες στην κλινική με τους συμπαίκτες της να της εύχονται να επιστρέψει σύντομα και υγιής κοντά τους, χαρίζοντάς τους νίκες.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι αιχμές από ορισμένους παίκτες της ομάδας της. Συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος αναφέρθηκε στην στάση της συμπαίκτριάς του, αναφορικά με την ψηφοφορία, κάνοντας λόγο πως η Κάτια έχει θέμα με όλες τις γυναίκες.

«Το θεωρώ τραγικό να το κάνουν αυτό γυναίκες σε γυναίκες. Είναι γυναίκες σαν την Κάτια που φταίνε για τη θέση των γυναικών. Γιατί αν το κάνουν οι άνδρες είναι από φόβο και φαλλοκρατισμό. Μια γυναίκα δεν έχει καμία δικαιολογία. Δεν μπορεί να ψηφίζει αγωνιστικά μία γυναίκα και μετά να είναι ανάμεσα πάλι σε δύο γυναίκες. Τι έχει πια με τις γυναίκες το κορίτσι; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Και το λέω ανοιχτά. Δεν θα υποστηρίξω ποτέ καμία έκφραση που είναι ενάντια των γυναικών κι ας προέρχεται από γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων.

Ωστόσο η Κάτια απ’ ότι φαίνεται χαίρει άκρας υγείας, και σύμφωνα με τα spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» θα επιστρέψει σήμερα κοντά στους Διάσημους.

«Η Κάτια αισθάνθηκε μια πολύ έντονη αδιαθεσία λόγω την πείνας και τον γενικότερων συνθηκών για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σήμερα θα επιστρέψει και θα αγωνιστεί κανονικά» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μένει μόνο να δούμε αν θα χαρούν οι συμπαίκτες της με την επιστροφή της στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This