Δεν «έδεσε» το γλυκό για Κουτσόπουλο και Χρύσα Μιχαλοπούλου (video)

Χώρισαν μέσα σε λίγους μήνες;

Must Read

Μόλις λίγους μήνες μετά τα αφιερώματα των δημοσιευμάτων για μια νέα όμορφη σχέση στην ελληνική showbiz, πρόλαβε και ήρθε ο χωρισμός.

Ο αγαπημένος σεφ και κριτής του Master Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρούσε δεσμό με την γοητευτική ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, κάτι που όμως οι ίδιοι δεν είχαν επιβεβαιώσει ποτέ.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του σεφ και της ηθοποιού που ξεχώρισε και στις «Άγριες μέλισσες» ως Γαλλίδα φωτογράφος, Ζορζέτ, έγινε τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, ενώ στη συνέχεια οι δύο τους εθεάθησαν να γευματίζουν σε εστιατόριο προτού κλείσει η εστίαση λόγων των μέτρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», το ζευγάρι έχει κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram, κάτι που σύμφωνα με τα δεδομένα της νέας εποχής δείχνει χωρισμός ή τουλάχιστον ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This