Έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου; Μετά τις ζαλάδες, ήρθαν οι λιγούρες και οι… σπόντες (video)

Η πρασόπιτα που τρέλανε την παρουσιάστρια στον αέρα και το σχόλιο που «άναψε» φωτιές

Must Read

Φουντώνουν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας Καινούργιου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια που έχει καθήσει στον «θρόνο» της πρωινής ζώνης όπως καταγράφουν τα μηχανάκια της τηλεθέασης, διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Ζώντας τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη, εγγονό του Περικλή Παναγόπουλου, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, η Κατερίνα Καινούριου είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ. 

Η πρόσφατη λιποθυμία της στο πλατό της εκπομπής  και οι ζαλάδες που αναφέρει συνεχώς ότι έχει, έχουν πυροδοτίσει σενάρια για πιθανή εγκυμοσύνη, κάτι το οποίο μοιάζει να συμπληρώνει την ευτυχία της Κατερίνας, μετά το επαγγελματική και την προσωπική ολοκλήρωση.

«Έχω τις ζαλάδες μου»

Μάλιστα, ο συνάδερφός της Γρηγόρης Γκουντάρας, με αφορμή τις λιγούρες της Κατερίνας για την πρασόπιτα που ετοιμαζόταν στην κουζίνα του πλατό, πέταξε την σπόντα του η οποία φυσικά προκάλεσε μια ευχάριστη αμηχανία στην ατμόσφαιρα.

«Η πρασόπιτα μου έχει φάει τη μύτη τόση ώρα. Ανυπομονώ να κάνω βουτιά πάνω της. Δεν έχω φάει ακόμη πρωινό και έχω τις ζαλάδες μου, πρέπει να παίρνω και τις βιταμίνες μου και τα λοιπά» σχολίασε η Κατερίνα και ο Γρηγόρης της απάντησε: «Μην βιάζεσαι να πεις ακόμη για τις ζαλάδες. Είναι νωρίς»…

Δείτε την παρουσιάστρια να μιλάει για την λιποθυμία της:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This