Το μήνυμα αισιοδοξίας της Νανάς Μούσχουρη που εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού

Must Read

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, με την ελπίδα ότι η πανδημία θα φτάσει στο τέλος της και θα μπούμε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής μας.

Η Νανά Μούσχουρη ήταν μία από αυτούς! Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια από την αρχή της πανδημίας βρίσκεται στην Γενεύη όπου, όπως διευκρίνισε και η ίδια μέσα από την προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, προτεραιότητα για το εμβόλιο έχουν όσοι πολίτες είναι πάνω από 75 ετών.

Έτσι και η 86χρονη παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, μόλις καλέστηκε να εμβολιαστεί κατά του COVID-19, το έκανε χωρίς δισταγμό και ανάρτησε μία φωτογραφία της την ώρα εκείνη, στέλνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

«Σήμερα ήταν η V Day.

Από την αρχή της επιδημίας βρίσκομαι στη Γενεύη.

Πριν από δύο εβδομάδες έλαβα την κλήση του κράτους μου για να εγγραφώ για εμβολιασμό, ως ένα από τα άτομα άνω των 75 ετών!

Ήταν σημαντικό για μένα να εμφανιστώ σήμερα, να προστατευτώ, αλλά και να σεβαστώ την υγεία των άλλων.

Tρυφερά, Νάνα Μούσχουρη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This