H Κατερίνα Βρανά για το πρόβλημα υγείας της: «Έχω ακόμα πρόβλημα κίνησης, όρασης, ισορροπίας» (video)

«Δε γουστάρω να πεθάνω από κορωνοϊό. Πέρασα τόσα και να πάω από γρίπη;»

Must Read

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο. Έχει συμμετάσχει σε πολλά stand up comedian shows σε Ελλάδα, Αγγλία, Αυστραλία και Αμερική. Το CNN μάλιστα την έχει κατατάξει στη λίστα με τις δεκατρείς καλύτερες γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως.

Ο λόγος για την γνωστή stand up comediaν Κατερίνα Βρανά, της οποίας η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι το 2017, όταν διαγνώστηκε με διάτρηση εντέρου και σηψαιμικό σοκ τα οποία την οδήγησαν στην εντατική.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική λέγοντας πως «όλη μου η οικογένεια έχει χιούμορ αλλά τι να κάνουμε που εγώ ήθελα να το κάνω επάγγελμα;»

Κατάθεση ψυχής έκανε η γνωστή ηθοποιός για την περιπέτειά της που της δημιούργησε μια σειρά από προβλήματα υγείας.

«Δε ξέρουν τι το δημιούργησε. Έγινε διάτρηση εντέρου. Βγήκαν έξω όλα τα κόπρανα, μολύνθηκαν όλα τα όργανα, έπαθα σηψαιμία. Οχτώ στους δέκα πεθαίνουν, εγώ τη γλίτωσα δε ξέρω ποιος είναι ο άλλος. Έχω ακόμα πρόβλημα κίνησης, όρασης, ισορροπίας, όλα τα έχω και συμφέρω.

Ήμουν στη Μαλαισία τότε… Ήρθαν όλοι οι δικοί μου στη Μαλαισία. Ότι γινόταν γύρω μου τα έβλεπα στα όνειρά μου, υποσυνείδητα άκουγα τα πάντα. Οπότε όταν ξύπνησα ήξερα που είμαι και τι έχει γίνει αλλά δεν ήξερα το δρόμο που έχω μπροστά μου, αυτό ίσως με βοήθησε… Το χιούμορ μου επιστρατεύτηκε αμέσως, στη Μαλαισία φοβήθηκα κάποια στιγμή που έπαθα μια αιμορραγία… Από τότε που γύρισα Ελλάδα με παίρνει από κάτω πιο πολύ όταν δε μπορώ να κάνω κάτι που είναι απλό, όπως δε μπορώ να δω κοντά και πρέπει να μου πεις στο πιάτο που είναι το κοτόπουλο και που οι πατάτες ή να βρω ακριβώς που είναι το στόμα μου. Πρέπει να έχω κάποιον δίπλα μου γιατί έχω και πρόβλημα ισορροπίας. Κάνω λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, το έχω λιώσει στη θεραπεία. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να κάθομαι όλη μέρα με τις πιτζάμες και να μην κάνω τίποτα. Όταν έπαθα την αναπηρία το είδα σαν ευκαιρία για να κολωβαρέσω δε κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω τόσες θεραπείες και τόση γυμναστική».

Έπειτα, η ίδια εξομολογήθηκε ότι φοβόταν μήπως ο κόσμος δεν την αποδεχτεί λόγω της ιδιαιτερότητάς της, ωστόσο όχι μόνο την αγκάλιασε αλλά την βοήθησε στην αποκατάσταση της υγείας της.

«Φοβόμουν γιατί καθιστή μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, χωρίς να βλέπω μπορώ αλλά χωρίς να μιλάω δυσκολεύομαι, τελικά το κοινό το δέχτηκε….Η αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο και η αποδοχή τους με συγκινεί πολύ. Νιώθω ότι έχουν γίνει μέρος του ταξιδιού μου προς την αποκατάσταση.. Η ομιλία μου έχει βελτιωθεί πολύ, και η όρασή μου, λίγο και η ισορροπία μου, μπορώ να σταθώ περισσότερη ώρα μόνη μου…. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή» ανέφερε.

Υπάρχουν όμως και κάποιες συμπεριφορές που την ενοχλούν.

«Στο δρόμο με βλέπουν να προσπαθώ να περπατήσω και σταυρώνονται με ύφος, “το καήμενο το κορίτσι”. Τι σταυρώνεσαι μαρή; Έζησα!.. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω τη δουλειά που λατρεύω, αν λάτρευα να είμαι τηλεφωνήτρια θα είχαμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Τέλος αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού λέγοντας πως «δε θέλω να ακούσω άλλα αστεία ούτε για την πανδημία, ούτε για το lockdown ούτε για τους κούριερ που αργούν. Δε με ενδιαφέρει καθόλου, το ζω…. Πρόσεξα πολύ γιατί μου φωνάζανε και οι γιατροί μου και γιατί δε το γουστάρω να πεθάνω από κορωνοϊό. Θα γίνω έξαλλη. Θα μου βάλουν ταφόπλακα, “πέθανε έξαλλη”. Πέρασα τόσα και να πάω από γρίπη;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This