Survivor: H αποχώρηση της Κάτιας, οι αιχμές του Περικλή Κονδυλάτου και η δημιουργία νέων ομάδων (video)

«Βροχή» τα σχόλια στο Twitter με την αποχώρηση της Κάτιας.

Must Read

Όπως έγινε γνωστό από τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό, στο επεισόδιο της Κυριακής, η Κάτια Ταραμπάνκο, είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο λόγω των συνθηκών στο φετινό reality επιβίωσης, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά από αυτήν την ανακοίνωση που έγινε στο «συμβούλιο του νησιού» μερικοί από τους συμπαίκτες της τοποθετήθηκαν για το εν λόγω περιστατικό. Ένας από αυτούς ήταν και ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος με τις δηλώσεις του έφερε αντιδράσεις στην ομάδα των Διάσημων.

«Η Κάτια δεν υπήρξε μια αλληλέγγυα παίκτρια. Προτίμησε να παίξει με ένα ωφελιμιστικό τρόπο και έκανε κάποιες πράξεις που την τοποθέτησαν στη συνείδηση μου σε ένα μέρος που δεν μπορώ να έχω πολλά συναισθήματα για εκείνη. Εύχομαι να είναι καλά, να πάει καλά στη ζωή της και το Survivor να της γίνει μάθημα από εδώ και πέρα, ότι οι άνθρωποι γύρω της δεν είναι σκουλήκια που τους ποδοπατάς. Εύχομαι καλή τύχη»

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του νεαρού μοντέλου από το παιχνίδι, το όνομά της αλλά και το το hashtag του Survivor, έφτασε στην κορυφή των trends. Οι fans έβαλαν φωτιά στο Twitter εκφράζοντας την στήριξη τους στην νεαρή, πρώην πλέον, παίκτρια του Survivor.

https://twitter.com/GeorgeTsarnas/status/1350955766543495171?s=20

Ακόμη μία έκπληξη όμως φαίνεται πως επιφύλασσε, ο Γιώργος Λιανός, σε όλους τους παίκτες ου Survivor. Μία έκπληξη που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

Ο James Καφετζής και ο Γιώργος Κοψιδάς, επειδή λόγω στατιστικών είναι οι πιο δυνατοί παίκτες, κλήθηκαν να διαλέξουν παίκτες προκειμένου να δημιουργήσουν δύο νέες ομάδες.

«Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

https://www.youtube.com/watch?v=W5GZrSx5dyo&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This