Ο Φουστάνος αποκαλύπτει: «Με την σύντροφό μου έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνων» (video)

Οι νεαρές σύντροφοι και ο γάμος με τη Νατάσα

Must Read

Ο πιο διάσημος Έλληνας πλαστικός αποκαλύπτει προσωπικές του πτυχές!

Ο Ανδρέας Φουστάνος, πλαστικός χειρουργός των εγχώριων celebrities μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι παρά τις άπειρες αισθητικές επεμβάσεις που έχει πραγματοποίησει σε μεγάλα ονόματα της showbiz, ο ίδιος δεν πείραξε ποτέ την εμφάνισή του:

«Στον εαυτό μου δεν έχω κάνει τίποτα, ένα botox έχω δοκιμάσει μια φορά. Δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάζει για να πω ότι θα το κάνω συνέχεια. Ο χρόνος για να είναι φίλος σου πρέπει να τον θες. Άμα δεν θες να μεγαλώσεις δεν μεγαλώνεις» δήλωσε όλο νόημα ο πλαστικός χειρουργός.

Οι νεαρές σύντροφοι και ο γάμος με τη Νατάσα

Αποκαλύπτωντας την ηλικία του, ο Ανδρέας Φουστάνος παραδέχτηκε ότι έχει να κάνει σχέση με συνομήλικη γυναίκα από τότε που ήταν νέος: «Είμαι γεννηθείς το 1951. Σχέση με συνομήλικη ή μεγαλύτερη γυναίκα έκανα όταν ήμουν 28 χρονών. Εννοείται ότι η τωρινή μου σύντροφος είναι νεότερη, έχουμε διαφορά 30 κάτι χρόνων. Δεν έχω πρόβλημα με τον γάμο, έχω πάντα καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, δεν έχω συγκρουστεί ποτέ. Με τη Νατάσα, τη μητέρα μου την ενημέρωσα μία μέρα πριν από τον γάμο μας και δεν ήξερε αν είχα πάρει διαζύγιο από την προηγούμενη σύζυγό μου» σχολίασε για την πρώην σύζυγό του, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι κόρες του γνωρίζουν την προσωπική του ζωή

Μάλιστα, όπως περιέγραψε ο Ανδρέας Φουστάνος, οι κόρες του όχι απλά γνωρίζουν για την προσωπική του ζωή, αλλά πολλές φορές μάλιστα τον συμβουλεύουν για την εκάστοτε σύντροφό του: «Αν κάτι δεν τους αρέσει θα μου το πουν. Μια φορά ρώτησα τη μεγάλη για την κοπέλα που έβγαινα και μου απάντησε “Άλλο χρώμα”, επειδή η προηγούμενη ήταν μελαχρινή και αυτή ήταν ξανθιά», είπε στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This