«Άδειασμα» στη Μαριπόζα του «Survivor» από τις cheerleaders του ΠΑΟΚ

«Είχε χορέψει για 20 δευτερόλεπτα δοκιμαστικά».

Must Read

Οι εξελίξεις καβαλάνε η μία την άλλη και οι τηλεθεατές μένουν κυριολεκτικά άφωνοι από τους πρωταγωνιστές του «Survivor»!

H Μαριπόζα ξεμπροστιάζεται από τις cheerleaders του ΠΑΟΚ, που τη στήνουν στα… δύο μέτρα, λέγοντάς της ότι δεν ήταν ποτέ cheerleader (!), η Κάτια Ταραμπάνκο δηλώνει μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα με νόημα «ναι, είμαι ζωντανή και θα τα πούμε σύντομα όλα» και οι παίκτες του ριάλιτι, μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που κράτησαν την Ανθή Σαλαγκούδη στο παιχνίδι, ζητούν από την παραγωγή να αλλάξει ο τρόπος ψηφοφορίας ή αποχώρησης.

Η Ελενα Κρεμλίδου, η οποία δηλώνει Instragrammer, λοιπόν, φαίνεται ότι απλά πέρασε από το cheerleading και δεν… ακούμπησε! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν αθλήτριες, οι οποίες όντως απαρτίζουν τις μαζορέτες του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έχουν χορέψει στο παρκέ της Πυλαίας και δεν αντέχουν να ακούν τον Γιώργο Λιανό να την προσφωνεί «πρώην cheerleader του ΠΑΟΚ».

Επιβεβαίωση

Οι προπονήτριες του Volcanoz Cheerleader μίλησαν χθες στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το αν τελικά η Ελενα Κρεμλίδου χόρεψε ποτέ για τον ΠΑΟΚ και επιβεβαίωσαν αυτό που λέμε όλοι στην Ελλάδα, πως «ό,τι δηλώσεις είσαι».

«Η Έλενα έχει χορέψει σε έναν αγώνα για 20 δευτερόλεπτα δοκιμαστικά το 2013, όταν ήταν 16 χρόνων. Θα ήταν άδικο για τα κορίτσια που είναι cheerleaders του ΠΑΟΚ να λένε άλλες κοπέλες ότι ήταν στην ομάδα έτσι απλά» είπαν και πρόσθεσαν: «Δεν τσατιστήκαμε εμείς, τσατίστηκαν τα κορίτσια που είναι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν μας έκανε στη Μαριπόζα για να συνεχίσει είναι η ηλικία της. Ήταν ανώριμη ως χορεύτρια. Μεγαλώνοντας ίσως και να μπορούσε. Είναι της μόδας να δηλώνουν όλες μαζορέτες, απλά όταν δηλώνεις και κάτι πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις».

Τα τραγελαφικά όμως του «Survivor» δεν τελειώνουν εδώ: Όπως αποκάλυψε χθες η εκπομπή «Ευτυχείτε!», τελικά πράγματι η ψηφοφορία του κοινού του «Survivor» ανέδειξε την Ανθή ως την πιο δημοφιλή παίκτρια της εβδομάδας, με ψήφους διπλάσιες από τον αμέσως επόμενο παίκτη, που ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό φαίνεται να έχει απασχολήσει και τους ίδιους του παίκτες, που ζητούν βοήθεια από την παραγωγή για να αλλάξει ο τρόπος που ψηφίζει ο κόσμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This