Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι έγκυος, αλλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι» (video)

Η ενόχληση της παρουσιάστριας με τη συμπεριφορά κάποιων δημοσιογράφων!

Must Read

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα η φήμη ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι έγκυος.

Αφορμή στάθηκαν οι ζαλάδες που, όπως έχει εκμυστηρευτεί η ίδια, έχει αλλά και η πρόσφατη λιποθυμία που είχε πρόσφατα στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να απαντάει σε όσα μπορεί να έχουν αναφερθεί κατά καιρούς για εκείνη σε διάφορα δημοσιεύματα, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει τη θέση της για τις φήμες που κυκλοφορούν περί εγκυμοσύνης.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη από τα κακόβουλα σχόλια που άκουσε αλλά και από τους δημοσιογράφους που ενόχλησαν τους γονείς της, ζητώντας τους κάποια δήλωση για την εν λόγω φήμη, μίλησε ανοιχτά μέσα από την εκπομπή της αποκαλύπτοντας αν είναι όντως έγκυος.

Με αφορμή το video με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την ερώτηση στη δημοσιογράφο της εκπομπής, αναφορικά με την κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια είπε:

«Δεν ήταν άκομψο το ότι η Ηλιάνα ρώτησε τη δημοσιογράφο αν είμαι έγκυος. Άκομψο ήταν όταν κάποιοι πήραν την Παρασκευή τηλέφωνο τους γονείς μου και τους ζητούσαν δηλώσεις. Άκομψες είναι κάποιες κριτικές που έβγαλαν κάποιοι και λένε ότι “έχει ανοίξει η λεκάνη της και περιμένει κορίτσι”.

Για να τελειώνει αυτή η ιστορία. Όταν μια γυναίκα μπορεί να έχει λίγο πρηστεί. Όταν μια γυναίκα στα 35-36 μπορεί να μην νιώσει καλά -όπως είχε γίνει πριν από λίγο καιρό- οι λόγοι δεν είναι μόνο εγκυμοσύνη. Μπορεί να είναι κάποια θεραπεία, ορμόνες, κάποια άλλη διαδικασία ή να είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα.

 Δεν είμαι έγκυος, αλλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι. Μπορεί σε λίγο καιρό, μπορεί σε μερικά χρόνια, μπορεί ποτέ να είμαι ή να μην είμαι έγκυος. Δεν θέλω να παίζω με αυτό. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα. Αν μείνω έγκυος θα φανεί και δεν θα το πω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This